Foto:

Pohjola kör på som förut

Läser i tidningen att mitt före detta försäkringsbolag, fortsätter med sin dåliga service mot oss ålänningar som betalar dyra försäkringar. Jag hade alla mina försäkringar hos Pohjola och allt var bra tills olyckan var framme för ett år sedan, det var då problemen började.

Hitta ett nummer man kunde ringa, för att få råd och hjälp var ett stort problem.
Stå i ett totalt förstört hus på grund av en plötslig sotskada, och få svar att vi ringer upp dig känns ju inte så roligt.
Tog 2 dagar innan någon alls ville ta hand om ärendet, även där allt via telefon och svar att vi hör av oss.
De skickade ut en expert för att se på skadorna, visade sig att de inte godkände hans rapport så då skickade de ut en ny expert, men visade sig senare att även den rapporten var onödig, de gick sin egen väg.
Jag fick avboka saneringsfirman som jag hade fixat, de skulle ta saneringsfirma från Finland om det skulle bli aktuellt med sanering sa de i telefonen.
Det tog 2 veckor innan beskedet kom via telefon, de skulle inte ersätta något. Sen var locket på från deras sida, man fick knappt tag i dem mera.
Jag upplevde ett fruktansvärt dåligt bemötande från deras sida, och hoppas ingen behöver vara med om detta igen, men de verkar fortsätta köra på som förut.
Har nu bytt alla mina försäkringar till det lokala försäkringsbolaget, där får jag billigare försäkringar, snabb och bra service, och så kan jag sova tryggt om nätterna.

J

OP Kommunikation har givits möjlighet att svara men avböjer med hänvisning till försäkringshemligheten.

Hittat fel i texten? Skriv till oss