Nu är det klart. Åland Uniteds ligakontrakt för nästa säsong är klart efter att man kört över GBK på WHA.

Även om avancemanget är utom räckhåll för JIK tuffar man på och klättrade en placering i division 4-tabellen. I lördags slog man konkurrenten VG–62 med 2–0.

Ett något försvagat Åland kunde inte hävda sig hemma på WHA. SFI-seriefinalen slutade i en sista plats men ändå fanns det en hel del glädjeämnen.
Även om Åland blev långt efter konkurrenterna i SFI-seriefinalen fanns det en hel del att glädjas över.

Seger hemma och rätt resultat i Rimbon. IFK Mariehamns damer hade både turen och skickligheten att hålla sig kvar i division 3.

Seger och lite hjälp från JyPK och Åland United har säkrat kontraktet efter söndagens sena match mot GBK.
– En viktig match. Jag hoppas att vi kan göra det lika bra som mot dem senast, säger tränaren Maiju Ruotsalainen.

IFK Mariehamns spelmotor Gabriel Petrovic stannar minst ett år till i klubben. Det meddelade man i dag i ett pressmeddelande.

Aleksei Kangaskolkka förblir grönvit i minst två säsonger till. I dag meddelade klubben att man skrivit kontrakt med sin skyttekung.

I och med den sista tävlingen på Kjula Dragway gick även stora delar av dragracingsäsongen i mål i helgen. Både hojåkaren Kim Hilander och Stock Super-Stock-föraren Bosse Nylund vann sina klasser.

Varken IFK eller PS Kemi bjöd på något skönspel. Men segern gick till hemmalaget som nu tar rygg på övriga topplag i kampen om medaljerna.

Joel Mattsson kliver in direkt från start när IFK Mariehamn tar emot FS Kemi på Wiklöf Holding Arena i dag söndag. Startelvan är släppt.

ÅGK-golfaren Emma Lindman spelade hem segern på finländska tourfinalen på Nordsjö golf i Helsingfors på lördagen.

IFK Mariehamns Robbin Sellin missar resten av säsongen. Det blev beskedet efter en läkarundersökning i Åbo på fredagen.

Emma Lindman leder Finnish Tour-finalen i golf även efter den andra dagens spel.

Ålands snabbaste häst Klöver All Over bärgade sin 21:a seger i karriären i onsdags efter seger på Solvalla och inkasserade 40.000 kronor in på kontot.

Fler nyheter