Foto:

Dyrare skor här än i Sverige

Jag blev glad att Din Sko skulle öppna på ön. Men att de också sysslar med valutahandel sticker i ögonen. Jag uppmanar till bojkott av Din Sko. Korrigera prissättningen.

Vi ska inte betala mer än vad det kostar i Sverige.

B-M

Din Sko på Åland svarar:

Bästa B-M

Inköpen till Din Sko görs inte i svenska kronor, och skornas utförsäljningspris är i euro. Utförsäljningspriset räknas mot den valuta som skorna köps in i.
Vad gäller den svenska kronan så är den tillfälligt svag, vilket gynnar de kunder som kommer till Sverige och handlar, om de tjänar sina pengar i en annan valuta. Dock kostar det mer att resa i dag både till och från Sverige.
Din Sko har alltid visat på hemsidan priserna i både kronor och i euro, och även samma på prislappen som är på skorna i butik. Så det är inget pris som sätts i efterhand, utan det är välgrundat.
Din Sko anpassar över tid alltid priserna för att vara rimliga och konkurrenskraftiga jämfört med andra butiker. Prissättningen är dock fri och då Din Sko inte har möjlighet till e-handel på Åland i dagsläget, är den skillnaden minimal mot att åka över till Stockholm för att handla.
Vi har dessutom valt att ge kunderna på Åland 15 procent på alla skor hela månaden.

Hittat fel i texten? Skriv till oss