Foto:

Har Mogens Lindén mycket att lära?

Tack Mogens Lindén för dina friska synpunkter kring hur en upphandling ska gå till. Det är helt rätt att alla fakta ska ligga på bordet innan man tar beslut. Det är ju det en demokrati bygger på. Att man tydligen nu är på väg att upphandla ett system som heter VIS utan att veta alla fakta låter i mina ögon högst besynnerligt. Man vet tydligen inte vad det hela kommer att kosta i slutändan, eller om det finns billigare alternativ. Det borde ju vara självklara saker att veta innan man tar beslut. Har man inte lärt något av tidigare upphandlingar, och speciellt av hybridfärjan.

I det fallet känns det ju märkligt att bara en person har tagit konsekvenserna, medan övriga partier som varit med och tagit beslut, om inköp, ligger väldigt lågt (under radarn).

Hoppas du står på dig Mogens, för du har nog ett stort stöd av befolkningen här på Åland. Låt dig inte skrämmas av din partiordförande, om att du har bara varit med i tre månader, och har mycket att lära.Man lär sig varje dag, stod det. Då skulle jag vilja se vad de gamla politikerna lärt sig?!

Nej. Det är skönt med friska fläktar, som inte går i ledband, utan tänker konstruktivt.
@DEBATT/DEBATT_Insändare_signatur:Curt L

Hittat fel i texten? Skriv till oss