Foto:

Dåliga idéer sprids fortare än virus

Det är en mänsklig rättighet att få slippa påtvingade medicinska ingrepp, detta är fastställt av Nürnbergtribunalen 1947 (om årtalet låter bekant så ska ska man ha klart för sig vilka det var som stod för de påtvingande ingreppen i det ärendet).

Stackars dig som fått höra till leda att andra människors livsval skulle vara viktiga, både för dem och som principer i en fungerande stat.
Vilka av dina rättigheter och livsval skulle du vara beredd att ge upp för ’’allas bästa’’, och på vilket sätt skulle det göra dig friare om andra fick bestämma vad du skulle behöva avstå från?
Utan att ge oss in på vaccinationen i detalj eller som företeelse så känns det som om vi kan ta och tala om vad frihet är och vad som garanterar den för oss alla och envar. I en demokrati bestämmer majoriteten och minoriteten får foga sig, filtret som skyddar minoriteten och individen från majoritetens övergrepp är rättsstaten, det är funktionen av den som ger dig rättigheten och möjligheten att vara utled på andras livsval och få uttrycka det i skrift och tal. Är du beredd att byta bort den mot ett vaccintvång för ’’allas bästa’’?
I framtiden finns det kanske fler som har åsikter om vad andra borde få och inte få göra med sina liv! Fler människor har dött på grund av avsaknad av frihet än av covid-19. Det finns i dag länder i Ålands absoluta närhet som är på god väg mot tvångsvaccinering, och dåliga idéer tenderar att spridas fortare än virus, det går heller inte att vaccinera emot sådana. Skulle det gått, så skulle jag av princip varit emot det med om det skett med tvång!

Sanjuro (Vaccinerad)

Hittat fel i texten? Skriv till oss