Det är en ovanligt livad söndagskväll på torget i Mariehamn, där de 102 Alandia Cuplagen har samlats för att marschera mot invigningen på WHA.
Här är fullt av elvaåriga fotbollsspelare med visselpipor, flaggor vimplar och en hel arsenal av hejaramsor.

Fem är klara, 38 kvar. I går lyftes de första spanten på plats för galeasen Emelia. Om drygt fyra år kan hon stå klar och redo att ta över efter Albanus.

Torskfiskaren Nicklas Holmström sveper med blicken över havet. Han ser en framtid för fisket i Ålands hav. 
-Det är svårt att begripa att det påstås att torsken mår så dåligt när man vet hur det ser ut här. Här är de stora, feta och fina. 
I veckan släppte Världsnaturfonden årets fiskguide där Östersjötorsken fortfarande är rödlistad. 
-Torsken är hotad men verkar trivas här. Jag hoppas att torsken i Ålands hav ska klassas som ett eget bestånd, säger Nicklas innan näten börjar dras in på fiskebåten Ramone.

Klockan är strax efter elva och ms Gudingen har fått grundkänning och tar in vatten söder om Marhällan utanför Mariehamn. Vid ledningscentralen för Västra Finlands sjöbevakningssektion i Åbo (MRCC) fattar sjöräddningsledaren beslut om att sätta in ytbevakningsfartyget Uisko, lokalsjöbevakningens enheter och Super puman för att kunna evakuera passagerarna.
Ålandstidningen följde med övningen hela vägen från Åbo.

I Strandnäs skola pågår övningarna inför årets Stafettkarneval för fullt. För första gången någonsin ställer man upp i hejarklackstävlingarna. Klacken består av elva tjejer från årskurs 5-6.

Det är nu tomt på den mark i Strandnäs där Edos så länge stått. För i går bar det sista flyttlasset av mot Geta och Geta nostalgi och motormuseum.

Den nya golfrestaurangen i Kastelholm kommer att heta Golfrestaurangen.
– Det är ingen vits att hitta på något, den kommer ändå inte att kallas för något annat, säger nya krögaren Michael Björklund.

Vad händer egentligen när man krockar i ”bara” 50 km/h? För att visa påföljderna med en bil demostrerades under trafiknykterhetsdagen som var i går.

Att få en guding framställd på middagsbordet är för många det allra finaste man som ålänning kan serveras. Ålandstidningens egna ”masterchefs” Jonas Abrahamsson och Staffan Lund har vågat sig på att ändra denna klassiker till något helt annat. Resultatet? En suverän gryta värd att föras vidare i generationer.

Grundstötta Skarven har nu granskats av dykare, meddelar landskapsregeringen.
Man fann hål i två eller tre torrtankar.
Skarven kommer troligtvis att dras loss för en fullständig besiktning.

Fler Webb-TV