Foto:

Trångt på bildäck

Beträffande Eckerölinjen till Åland i helgen, nu har man nu börjat ta in så mycket bilar att man måste klättra in via andra dörrar på bilen för att komma in. Hur kan detta ens vara möjligt att det får vara så här? Åkte med hund och det var inte lätt att manövrera att ta sig in via passagerarsida Tack och lov att man inte är kraftig vid sådana här tillfällen. Trist.
@DEBATT/DEBATT_Insändare_signatur:Kjell
@DEBATT/DEBATT_Insändare_signature_titel:Ängby camping Stockholm

Svar direkt
Maria Hellman-Aarnio, marknadsdirektör på Eckerölinjen, svarar:
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde att det var trångt på bildäck under din resa med oss till Åland. Kristi himmelsfärdshelgen är en av de mest populära reshelgerna och det var följaktligen många bilburna gäster som reste med oss då. Eftersom det är en populär reshelg hade vi lagt in en extra kvällsavgång från Grisslehamn på onsdag den 8 maj, samt en extra kvällsavgång från Eckerö på söndag den 12 maj för att bemöta den stora efterfrågan och kunna ge fler chansen att ta sig med egen bil till och från Åland.

Vi har inte utökat antalet bilar som vi tar med ombord per avgång men ställvis kan det ändå bli trångt på bildäck, i synnerhet om det är många breda fordonstyper som bokats. Vi gör dock vårt bästa för att det ska vara så bra och bekvämt som möjligt för våra gäster och ser kontinuerligt över våra rutiner för att se hur man kan göra saker och ting bättre. Vi ber om ursäkt för att vi inte lyckades fullt ut vid detta tillfälle, naturligtvis ska man kunna ta sig in och ut ur bilen på ett så enkelt och bekvämt sätt som möjligt.
Jag önskar dig en fortsatt fin vår och hoppas att vi får välkomna dig ombord snart igen!

Hittat fel i texten? Skriv till oss