Foto:

Ska inte vaccin stoppa smittan?

Till René Janetzko (Ob) ”Vi verkar leva i galna tider just nu”.
En eloge till dig för den upplysande och fullständigt ärliga insikt om covid-19-vaccinet och dess ”följder”. För mig ska det vara en självklarhet att man inte blir sjuk eller kan smitta andra när man blivit vaccinerad, oavsett för vad. Jag har till exempel inte fått någon sjukdom vare sig TBC, Polio sedan jag på 50-talet vaccinerades eller smittat andra. Så ska vaccin vara.

Därför är det otroligt att det i dag är acceptabelt att man kan bli sjuk och även smitta andra. Vad är det då för vits med detta vaccin? Dessutom undrar jag om inte: ”allas lika värde” längre gäller, eftersom de som inte vaccinerat sig tillåts diskrimineras genom covid-passet?
Minister Annette Holmberg-Jansson som fått covid-19 säger följande: ”Jag mår bra med lindriga förkylningssymtom och är mycket tacksam över att jag är trippelvaccinerad”. Tänker du då på de som du också genom denna trippelvaccinering troligtvis smittat?
Det är ju detta som jag anser är en samhällsfara – att vaccinerade lever i falsk tro att de inte kan få covid-19 eller smitta andra – genom det är ju de vaccinerade inte så försiktiga som man bör vara. Är det nu detta som är det väsentliga med detta vaccin – att man inte blir så sjuk eller kan dö – ska inte det väsentliga vara ingen sjukdom och ingen smitta som förs vidare.

Maria

Hittat fel i texten? Skriv till oss