Låt oss jobba tillsammans mot coronan och för Veikkaus

Foto:

Veikkaus frånvaro fanns som problem före coronans närvaro. Att vara sjuk i corona eller sitta i karantän känns lättare om man har vunnit en större summa euro på något av Veikkaus spel.. Hade politikerna varit duktiga hade vi haft Veikkaus här utan avbrott. Åländska politiker brukar begära hjälp från riksdag och ministerier men nu har Paf uppslukat alla åländska politikers intresse. Nu då det inte finns risk för att Paf ska blockas på fastlandet kan man lägga ner hela sin själ på att få Veikkaus hit i rasande fart.

Du Marjo, vad tycker du om att det liknar att hundratals miljoner människor i hela Europa kan spela Eurojackpott men inte 30.000 ålänningar? Det är diskriminering av folkgrupp. Sådant får inte ostraffat förekomma. Det är också bra för turistnäringen om man kan spela Veikkaus spel i deras kundtjänst. Folk som har pengar har på Åland alltid höjts till skyarna och ju mer folk som har pengar desto bättre mår Åland.

Nu Marjo ska du och jag tillsammans kämpa mot coronan och för Veikkaus och istället för att vända taggarna utåt krama varann i bästa samarbete. Det är ju kramens dag i torsdag då denna insändare skrivs.

Kurre i Jurmo

Hittat fel i texten? Skriv till oss