Foto:

Sluta svartmåla SD

Man läser i Ålandstidningen att en högt uppsatt socialdemokrat på Åland uttalar sig om valet i Sverige och om SD. Denna socialdemokrat anser att de övriga partierna i Sverige ska ta avstånd från SD och lämna partiet utanför en regeringskonstellation. På frågan om man inte ska respektera ett valresultat, svarar hon ”naturligtvis”, men återigen kommer visan om att övriga partier inte bör regera med SD.

Snacka om att tala med kluven tunga. Absolut handlar detta om att inte acceptera valresultatet och att direkt förkasta drygt 20 procent av rösterna i Sverige. På vilket sätt kan detta anses demokratiskt?
Med tanke på hur sossarna en längre tid betett sig i grannlandet, så är detta uttalande att kasta sten i glashus. Innan valet ordnade S pressträff där enda punkten var att utmåla SD som säkerhetshot och illegitimt parti. Det kommer från ett parti som bara några år tidigare själva på riktigt orsakade ett säkerhetshot för riket, men som tonades ned och konsekvenserna uteblev. Tyvärr inte alls förvånade. Därtill flertalet övriga lögner som sossarna serverade folket om oppositionen i valrörelsen.

Som oftast slipper sossarna lindrigt undan när det gäller bevakning av media och att ställas mot väggen för deras grova övertramp. Även borgerliga tidningar agerar nyttiga idioter åt vänstern och behandlar de oftast med de mjukaste silkesvantar. Är det inte lustigt hur S själva presenterat flertalet punkter kring invandring och brottslighet som SD har haft, men då för bara några år sedan var dessa förslag rasistiska enligt sossarna. Hur kan dessa förslag nu plötsligt inte vara rasistiska? Kanske sossarna på Åland och i Sverige kan kasta en blick över till Danmark och se vilka hårda tag socialdemokratiska styret tagit där mot samma saker de själva skriker sig hesa om rasism och nazism för: Då är återigen deras tystnad och hycklande total.

Nu är det verkligen dags för samtliga som ser högerextremism överallt och i alla som inte håller med dessa invektivkastare, att börja rannsaka sig själva och ta reda varför stödet för SD faktiskt har ökat. Att bara skylla kort och gott på högerextremism är att göra det väldigt lätt för sig. Dessutom ohederligt.

En glädjande sak är att det fanns flertalet och åter fler invandrare – än vad många vill tro – som kandiderade för SD och även satte sin röst på SD. Glädjande också är att många kvinnor har hittat till SD och stöttar partiet.

Anonym

Hittat fel i texten? Skriv till oss