Bra skrivet Anette!

Foto:

Mycket bra skrivet av Anette Lehtinen ifråga om rasismen/polarisering i samhället. Det är uppenbart att vissa människor ska få bestämma agendan för hur alla människor ska tänka. Speciellt de människor och politiker som har en vänstervridning tycker nuförtiden att det sättet de tänker, skall alla tänka.

Vad som är moraliskt och politiskt korrekt behöver inte alltid spegla verkligheten, Men vanliga medelsvenssons har faktiskt en egen hjärna att tänka med. De är ingen stor fårskock mer som följer den politiska korrektheten i vått och torrt.

Kanske det är en av anledningarna till att sossarna har så pass svårt att locka manliga kandidater till partiet, kräftgången kommer nog att fortsätta för partiet om man inte börjar se på samhället och världen i ett bredare perspektiv. I dagens informationssamhälle så kan inte politiker gömma sig bakom sin korrekthet och fin retorik när vilken människa som helst ser vad som händer i världen på ett knapptryck.

Slutligen som Anette påpekade, de flesta människor är inte rasister utan förmodligen bara realister. Genom ordnad invandring får man en bra integration per automatik, annars blir det som i exempelvis Sverige, man tar in människor för att visa hur ”duktiga” politiker man är utan ha ett konsekvenstänk ifall det blir för mycket människor som har för lite att göra.

Tack för mig.

Funderaren

Hittat fel i texten? Skriv till oss