Nu är öspelen på Guernsey avslutad och klar. Se Ålandstidningens bilder från veckan.

Marina Donner och Johan Pettersson fick brons i mixedturneringen efter respass i semifinalen.

Det åländska stafettlaget sprang in som femma i fredagens final på 4x100 meter.

Film: Guld till det åländska seglarlaget

Det blev guld det det åländska seglarlaget.

Silver till Sahlberg

Per Sahlberg seglade hem ett silver i ILCA 7-klassen.

Tennisherrarna till final

Tennisherrarna Nathan Schulz och Zacharias Forsström är klara för final i dubbelturneringen.

Silver till Marina Donner

Marina Donner förlorade onsdagens final i damsingel med 1–4.

Donner till pingisfinal

Marina Donner är i pingisfinal på Guernsey.

GULD till pistolskytten Fredrik Blomqvist

Fredrik Blomqvist sköt hem guld i grovpistol på onsdagen.

Respass för Pettersson i kvarten

Johan Pettersson är utslagen ut öspelspingisen.

Åländskt i finalbassängen i kväll

I kvällens finalpass i simning återfinns både Ellen Woivalin och Jenny Ek i bassängen på 50 meter fjäril.

Forsström enkelt till kvartsfinal

Zacharias Forsström är klar för kvartsfinal i öspelstennisen.

Brons i bågskytte

Daniele Rolfi sköt hem ett brons i bågskytte under måndagen.

Fotbollsherrarna borta från medalj

Ålands fotbollsherrar förlorade med 1–4 mot hemmaön Guernsey och är därmed borta från medaljspel.

Wiss gjorde det igen

Sara Wiss försvarade sin titel på 100 meter då hon vann finalen på nytt mästerskapsrekord på måndagskvällen.

Film: Tung förlust för fotbollsdamerna på Guernsey

De åländska fotbollsdamerna förlorade med 1–4 mot Jersey i lagets andra match i öspelen.

Öspelen: Klarat kraftprov för Jenny Pettersson

Jenny Pettersson slutade på en 14:e plats i triathlonloppet på öspelen på Guernsey.

Enkelt för öspelsdamerna

Ålands fotbollsdamer fick en rätt enkel inledning på öspelen då Hitra besegrades med 3–1 på söndagen.

Första medaljen – silver i skytte

Bengt-Olof Lindgren och Marcus Påvals sköt hem Ålands första medalj i lagtävlingen i skeet.

Förlust i premiären för fotbollsherrarna

Det åländska herrlaget i fotboll förlorade med 0–2 (0–1) mot Isle of Wight i öppningsmatchen i öspelen.

Bildspel: Öspelsinvigningen

På lördagskvällen invigdes de 19:e öspelen på Guernsey med ett 100-tal åländska idrottare på plats.

Film: Öspelen invigdes med pompa och ståt

På lördagskvällen invigdes de 19:e öspelen i ordningen.

Film: Här bor öspelstruppen

Ålandstidningen kikade in på den åländska öspelstruppens hotell på Guernsey.