FC Lahti förlorade mot Haka

1–0-seger för Haka mot FC Lahti – Oliver Whyte matchhjälte

Fotboll
Haka vann bortamatchen mot FC Lahti i FM-ligan herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Oliver Whyte.
Haka vann mot FC Honka

Haka vände underläge och vann

Fotboll
Haka låg under i halvtid i hemmamatchen i FM-ligan herr i fotboll mot FC Honka. Men laget vände underläget, och vann, med 2-1 (0-1) i torsdagens match. Matchhjälte blev Lee Erwin, som gjorde det avgörande målet med bara 9 minuter kvar av matchen.
Ilves förlorade mot Haka

Haka tog hem mötet med Ilves

Fotboll
Haka tog till slut hem segern mot Ilves i matchen borta på lördagen. Matchen i FM-ligan herr i fotboll slutade 2-3 (1-1). Lee Erwin stod för Hakas avgörande mål efter 86 minuter.
Haka förlorade mot HJK

HJK vann mot Haka

Fotboll
Redan i första halvlek tog HJK greppet om bortamatchen mot Haka i FM-ligan herr i fotboll. Och 3-0-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.
Haka vann mot AC Oulu

Haka slog AC Oulu i måljämn match

Fotboll
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Haka, som vann hemma mot AC Oulu med 3-2 (1-1) i FM-ligan herr i fotboll på fredagen. Stavros Zarokostas blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 88 minuter.
IFK Mariehamn vann mot Haka

IFK Mariehamns De sänkte Haka

Fotboll
IFK Mariehamn vann hemma mot Haka i FM-ligan herr i fotboll med 2-0 (1-0). De gjorde båda målen för IFK Mariehamn.

IFK Mariehamn jagar seger och trendbrott mot Haka

Fotboll
Senast IFK Mariehamn vann var 9 juli mot VPS. Sedan dess har laget tre raka matcher utan seger i FM-ligan herr inför kvällens match hemma mot fjärdeplacerade Haka i fotboll. Laget ligger nu tia. Haka har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med tiondeplacerade IFK Mariehamn.
Haka vann mot KuPS

Haka avgjorde mot KuPS efter paus

Fotboll
Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Haka som avgjorde matchen mot KuPS. Söndagens match i FM-ligan herr slutade 2-1.
VPS spelade lika mot Haka

Oavgjort för VPS hemma mot Haka

Fotboll
Lagen delade på poängen när VPS och gästande Haka möttes i FM-ligan herr i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 3-3 (2-2).
Haka vann mot FC Inter Turku

Lee Erwin gjorde två mål när Haka vann mot Inter Turku

Fotboll
Det blev Haka som vann matchen hemma mot Inter Turku i FM-ligan herr i fotboll på måndagen. 3-2 (1-1) slutade matchen.
HIFK förlorade mot Haka

Lee Erwin och Stavros Zarokostas matchvinnare när Haka vann mot HIFK

Fotboll
Haka tog en säker seger på bortaplan mot HIFK i FM-ligan herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-1) efter mål av Lee Erwin och Stavros Zarokostas.
SJK spelade lika mot Haka

Haka hämtade i kapp underläge och kryssade mot SJK

Fotboll
I halvtid ledde SJK matchen på hemmaplan i FM-ligan herr i fotboll mot Haka med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Haka in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.
Haka vann mot IFK Mariehamn

Baba Mensah och Eero Tamminen målskyttar när IFK Mariehamn förlorade

Fotboll
IFK Mariehamn fick se sig besegrat i mötet med Haka på bortaplan i FM-ligan herr i fotboll, med 2-3 (1-2).

Haka möter IFK Mariehamn i FM-ligan herr efter 19 dagars vila

Fotboll
Uppehållet är över och i dag tar Haka emot IFK Mariehamn i FM-ligan herr i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot VPS med 1-3. Hemmalaget har sex matcher i rad utan seger.
Haka spelade lika mot FC Lahti

Delad pott när Haka tog emot FC Lahti

Fotboll
Hemmalaget Haka och FC Lahti tog en poäng var i mötet i FM-ligan herr i fotboll. Matchen slutade 1-1 (0-0).
HJK vann mot Haka

HJK ny serieledare efter seger mot Haka

Fotboll
HJK slog Haka hemma med 4-1 (1-1) och är ny serieledare i FM-ligan herr i fotboll efter tio spelade matcher, tre poäng före KuPS. KuPS har dock två matcher mindre spelade. Haka ligger på sjunde plats i tabellen.
Haka spelade lika mot SJK

Oavgjort för Haka hemma mot SJK

Fotboll
Lagen delade på poängen när Haka och gästande SJK möttes i FM-ligan herr i fotboll, på tisdagen. Matchen slutade 1-1 (0-0).
KuPS vann mot Haka

KuPS besegrade Haka – är ny serieledare

Fotboll
FM-ligan herr i fotboll har en ny serieledare: KuPS. Laget mötte Haka hemma, på torsdagen och vann med 2-1 (2-0). KuPS ligger på samma poäng som HJK i tabellen. HJK har dessutom en match mer spelad. Haka ligger på femte plats.
Haka förlorade mot VPS

Aleksi Pahkasalo och Tete Yengi matchvinnare när VPS vann mot Haka

Fotboll
VPS tog en säker seger på bortaplan mot Haka i FM-ligan herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter mål av Aleksi Pahkasalo och Tete Yengi.
AC Oulu vann mot Haka

AC Oulu tog rättvis seger mot Haka

Fotboll
AC Oulu startade bra i matchen mot Haka på hemmaplan på fredagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Finland FM-ligan herr i fotboll.
Haka vann mot HIFK

Lee Erwin och Stavros Zarokostas matchvinnare hemma mot HIFK

Fotboll
En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Haka som vann matchen hemma mot HIFK i Finland Tipsligan herr i fotboll på fredagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Segermålet för Haka stod Stavros Zarokostas för efter 62 minuter.
FC Inter Turku förlorade mot Haka

Hakas Logan Rogerson och Seth Saarinen sänkte Inter Turku

Fotboll
Haka vann borta mot Inter Turku i Finland Ligan Tipsligan herr i fotboll med 2-0 (1-0). Logan Rogerson och Seth Saarinen gjorde ett mål var för Haka.
FC Honka vann mot Haka

Seger för FC Honka mot Haka i spännande match

Fotboll
FC Honka tog greppet om hemmamatchen mot Haka i Finland Ligan Tipsligan herr i första halvlek, och ledde med 3-0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Haka räckte laget inte ända fram, och FC Honka vann med 3-2.
Haka vann mot HIFK

Formstarka Haka tog ännu en seger

Fotboll
Haka är nu inne i en stark period i Tipsligan herr i fotboll. När laget mötte HIFK hemma på torsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-0 (1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.
Haka förlorade mot Ilves

1–0-seger för Ilves mot Haka – Momodou Sarr matchhjälte

Fotboll
Ilves vann bortamatchen mot Haka i Tipsligan herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Momodou Sarr för i andra halvleken.