IFK Mariehamn fick ingenting med sig trots en bra sista halvtimme borta mot HJK. Hemmalaget dominerade stort den första timmen och tog även en stabil 2–0-seger.

Åland Uniteds mexikanska landslagsspelare Briana Campos har gjort klart med en fjärde år med klubben.

Ledningen men med en man mindre och drygt 35 minuter kvar. SJK pressade ner IFK i skorna. Men de grönvita höll och vann tre viktiga poäng.

Tack vare en straff har IFK Mariehamn ledningen med 1-0 efter halva matchen mot SJK.

IFK har presenterat sin startelva till kvällens hemmamatch mot SJK.

Nervöst och spännande. Men tre poäng Åland United håller i allra högsta grad liv i guldstriden av Damligan.

IFK Mariehamns ishockeyherrar dominerade säsongens första träningsmatch mot Norrtälje IK. Slutsiffrorna blev till slut 11–2 efter bland annat ett hattrick av kaptenen Pontus Nylén.

Sofia Lindström stannar i Åland United ytterligare ett år.

IFK-anfallaren Aleksei Kangaskolkka är tillbaka i startelvan då HJK står som motstånd i Helsingfors i kväll. Gabriel Petrovic och Kristian Kojola saknas.

För trettonde året i följd spelade föreningen De Utvecklingsstördas Väl och IFK Mariehamns a-lagsherrar en vänskaplig match med och mot varandra. 

IFK Mariehamn var ett ta förhandsfavoriterna till veteran-FM. Men det lag som en gång förde upp IFK i ligan fick lämna redan i kvartsfinalen.
– Snöpligt, med tanke på att vi kanske var det bästa laget trots allt, säger Peter Lundberg.

Efter 4-0-förlusten borta mot JyPK var det dags för revansch för Åland United. Och den tog man. I en öppen match där målchanserna avlöste varandra blev det klar seger med 4-1.

Försäsongen för de svenska elitlagen i innebandy närmar sig ett slut. För fyra av lagen bli Åland det sista testet.
– Den åländska publiken har ett ypperligt tillfälle att kolla på riktigt bra innebandy med åländska inslag, säger David Eriksson.

Om exakt en månad rullar volleybollserierna i gång igen och för JIK:s tränare är det bråda tider att få ihop schemat. Dessutom har Aldis Jaundzeikars ett pussel att lägga för att få ihop damlagen där många spelare lämnat.

Fler nyheter