Veikkausfrågan har förstört förtroendet för våra politiker

Foto:

Citera höga ledare. Nu då man svänger sej med citat av höga ledare kan vi ta ett citat av en person som har sina initialer på dörrar på minst ett rum i varje hus, nämligen WC: Winston Churchill. Han myntade ”Sällan har så få, gjort så mycket för så många” efter andra världskrigets slut.

Nu har vi kriget om att få Veikkaus tillbaka till Åland, i detta fall är det en person som spelat en föga berömvärd roll. Sällan har en person gjort så mycket illa för så många. Nämligen sossen Nina Fellman som under flera års tid har förhindrat så många ålänningaratt kunna bli miljonärer på Veikkaus spel. Senaste fredag gick 90 miljonereuroi Eurojackpotttill någon i Europa. På lördag kan någon i Finland vinna åtta miljoner på lotto. på Veikkaus lotter kan många vinna flera hundratusen.

Vi har ett Veikkausligafotbollslag på Åland men ålänningar kan inte få spänningen av att kunna tippa på detta lag. Nu kan Nina Fellman taga Fredrik Karlström i handen och tåga ut från borgen och avsluta sina politiska karriärer. Dessa två ha förstört folks förtroendeför politiker. Låt det åländskafolket få förtoendettillbaka. Städa skrivborden och försvinn.

Kurre i Jurmo

Hittat fel i texten? Skriv till oss