Nya lösningar för ditt julbudskap

Inför julen ska du tänka flera kanaler. Ju flera kanaler desto bättre räckvidd och förutom bättre räckvidd får ditt budskap högre exponeringsfrekvens, d.v.s. dina kunder blir påminda om ditt budskap då de exponeras för det i olika kanaler. Lägg m.a.o. inte alla ägg i samma korg.

Skräddarsy din egen kampanj tillsammans med din säljkontakt så kan du vila i en ledande räckvidd i Ålandstidningens kanaler

  • Ålandstidningen läses av över 17 000 ålänningar dagligen
  • alandstidningen.ax har 28 000 unika besökare i veckan
  • Våra tre skärmar passeras ca 20 000 gånger dagligen

Vi gör det nu ännu enklare och dessutom förmånligare att köpa mindre spottar av synlighet i våra digitala kanaler både på webben och utomhus

 

Webbsnurran ger dig över 20 000 exponeringar per veckan

Websnurran kommer att rulla antingen på placeringarna Insider gold eller blockbanner silver under veckorna 46-51. Du kan läsa mera om placeringarna här i mediakortet för Ålandstidningens digitala tjänster. Du delar snurran med andra annonsörer och ditt budskap kommer att exponeras ca 20 000 gånger per vecka.

Pris för medverkan i webbsnurran: 168€/vecka (+moms) eller om du bokar flera än en vecka så är priset 109,00€/vecka (+moms)*

 

Minispot på digitala skärmar ger dig upp till 25 000 exponeringar per vecka

Minispottarna kommer att rulla på våra skärmar på Nya Godbyvägen och Dalbo under veckorna 46-51. Du kan läsa generellt om våra skärmar här. Ditt budskap alternerar mellan skärmarna beroende på bokningsläget. Med en normal spot erhåller du 20% av synlighet på skärmarna medan en minispot exponeras varannan gång och därmed ger dig 10% av synligheten. 

Pris för minispot på en skärm under en vecka: 89,00€ (+moms)*

 

Print behöver vara en del av din mix

Man brukar säga att nyhetsmedia konsumera framåtlutat. Det innebär att läsaren är öppet inställd och söker information. Ditt annonsbudskap är också viktigt för läsare. Forskningen visar dessutom att fömågan att återkalla annonsbudskap är i nyhetsmedia är extra hög just pga att läsaren är öppen för information. Ålandstidningen erbjuder över 17 000 framåtlutande läsare varje dag. 

 

Kontakta din säljkontakt i god tid och planera din julannonsering.

 

* notera att minsta volymen man köper på skärmarna är tre spottar och att det är samma budskap som snurrar på dessa tre spottar. För webbsnurran gäller också att det är samma budskap som snurrar. Ändringar av budskap och andra speciallösningar debiteras per timme (69€/h)

 

Kontakta säljteamet på Ålandstidningen och planera din julmarknadsföring