Julbordspaket 2023

I år har vi gjort det superenkelt för dig att marknadsföra ditt julbord. Genom att välja ett av paketen nedan säkrar du exponeringar och räckvidd som passar just ditt behov. Genom att kombinera flera olika kanaler ökar du räckvidden på din julbordskampanj. 

 

Kort om de tre olika paketen

Lilla paketet (>50 000 exponeringar, 1 kanal)

I det lilla paketen upprepas ditt budskap tre gånger som en del av julbordens samlingsannons i Ålandstidningen. Du väljer om du vill förfoga över en minimodul (sextondelssida, 125x42mm) eller en stor modul (åttondelssida, 125x85mm).  Du blir en del av en större samlingsannons som sticker ut i tidningen och fångar läsarens uppmärksamhet. Man kan säga att du delar på kostnaden av den större ytan och Ålandstidningen bjuder på extra yta i form av tydlig vinjett.

Publiceras: vecka 45, 47 och 48 (på må, ti eller ons)
Pris för Lilla paketet med stor modul: 336€ (+moms)
Pris för Lilla paketet med minimodul: 236€ (+moms)

 

Mellanpaketet (>125 000 exponeringar, 2 kanaler)

I Mellanpaketet ingår printannonserna enligt LIlla paketet med stor modul plus digital exponering i vår julbordssnurra på alandstidningen.ax under en period på hela 4 veckor. Julbordssnurran kommer du att hitta på blockbanner silver placeringen och den exponeras fint i anslutning till alla artikelvyer på sajten.

Publiceras: vecka 44, 46, 47 och 49
Pris för Mellanpaketet: 446€ (+moms)

 

Stora paketet (160 000 exponeringar, 3 kanaler)

I Stora paketet ingår Mellanpaketet och sedan adderar vi till digitala storbildsskärmar i tre veckor för att öka räckvidden ytterligare. När du kombinerar olika kanaler exponeras ditt budskap än mera frekvent. I stora paketet ingår skärmexponering  under tre veckor (10% andel av synligheten på skärmen i fråga och exponeringarna alternerar mellan våra skärmar i Dalbo och Nya Godbyvägen)

 

Publiceras: vecka 45, 46, och 48
Pris för Stora paketet: 700€ (+moms)

 

Övrigt

Bokningar och materialstopp senast 26.10 för Mellan och Stora paketet och senast 1.11 för Lilla paketet. Priserna angivna exklusive moms. För ev justeringar och byte av annonsmaterial debiteras 20€ per gång.

 

Kontakta din säljare eller mejla oss på bokning@alandstidningen.ax