”Jag får bonus på allt jag handlar!”

  • Bild

  • Bild

  • Bild

  • Bild

Erica Norell-Eriksson har varit trogen ägarkund i handelslaget Varuboden-Osla ända sedan S-market Jomala öppnade den 9 juni 2011. Hon tycker att butiken är fräsch och att bonussystemet fungerar väldigt bra.
- Jag får pengarna direkt in till mitt konto, sen kan jag använda dem oavsett var jag handlar.

Till en början använde Erica Norell-Eriksson bara S-Förmånskortet för att sam-la bonus på sina inköp, men nu har hon även aktiverat ett kombinerat bank- och kredit-kort.
-    Det är väldigt smidigt, när jag handlar behöver jag bara dra ett kort för att betala och samla bonus.
S-Förmånskortet fungerar som ett helt vanligt bank-kort som Erica kan använda oavsett var hon handlar, även på nätet. Bonus samlas ändå bara på inköp som görs i S-gruppens butiker, restau-ranger och hotell och hos S-gruppens samarbetspart-ners, till exempel försäkrings-bolaget LokalTapiola. Som ägarkund betalar hon inget extra för kortet, inte ens för sitt VISA-kreditkort.

Samlar bonus
När du blir ägarkund i han-delslaget Varuboden-Osla får du ett bankkonto i S-Banken där den insamlade bonusen betalas in. Många använder kontot som en extra spargris medan Erica använder sitt konto som matkonto. Varje månad samlar hon in cirka 35-65 euro i bonus på sina inköp, och hon ser till att engagera hela familjen i samlandet.
- Min man har också betal- kortet, medan barnen hjälper till genom att samla bonus. Ännu högre blir bonusen när hon koncentrerar sina inköp till Varuboden-Oslas enheter.
- Jag får till exempel bonus när jag tankar vid ABC Västra Macken, vilket är perfekt för oss som har fl era bilar.
Någon gång har det blivit pizza från Adlon, och på Kvarter 5 får hon rabatt på lunchen eftersom Åland- hotels är ett av många företag som samarbetar med handelslaget.
Med appen S-mobil är det smidigt att hålla koll. Här fi nns också elektro-niska kassakvitton, förmåns- kuponger och tjänsten ”Mina inköp”.
- Jag behöver inte spara några kvitton längre, allt fi nns i appen. Jag kan också kolla mitt bonussaldo, se erbjudanden för ägarkunder – och om jag köper något med garanti fi nns den också där. När jag fyllde år fi ck jag en rabattkupong!

Trevlig personal
Erica handlar ungefär en till tre gånger i veckan, oftast vid S-market Jomala eftersom hon bor i närheten. Här hittar hon också allt hon behöver. Från basvaror till sushi, ny-bakt bröd och delikatessostar.   
Från Smaktorget handlar hon främst färsk fi sk, kött och grillad kyckling. Ibland blir det rökta räkor till helgen. Hon uppskattar att butiken är  fräsch och att personalen är trevlig.
- De hälsar alltid god morgon, god dag och trevlig helg, jag får alltid ett väldigt bra kund-bemötande. Dessutom är det städat bland hyllorna och jag behöver inte kolla datum på produkter när jag handlar.
   Om det är någon vara hon saknar är det enkelt att fråga personalen om de kan ta in den.
- Jag frågade en gång efter fryst mango i kuber, och det tog inte länge innan det fanns i frysdisken.
Inom Varuboden-Osla följer man med kundernas preferenser på många olika sätt och anpassar utbudet enligt det. Kundönskemålen är mycket viktiga, och man strävar efter att uppfylla dem om det bara är möjligt.

Generösa öppettider
Erica  passerar  S-market Jomala när hon åker till och från jobbet.
- Ibland jobbar jag natt, då är det perfekt att öppettiderna är så generösa, då kan jag handla på vägen hem.
- Jag planerar min handling och skriver upp på lista, men jag har lite svårt för att storhandla bara en gång i veckan – jag tycker inte att vi hinner äta upp allt innan det blir dåligt. Då är det perfekt att vi bor så nära.
Hon jagar heller inte special-erbjudanden och kampanjer, utan tycker att priserna håller sig på en jämn och låg nivå.
- Priserna i butiken är redan bra, sen får jag bonus också det är som att tjäna pengar på mina egna inköp. Jag rekommenderar varmt S-market i Jomala.

3 enkla sätt att bli ägarkund:

  1. Ladda ner den avgiftsfria appen S-mobil.fi.
  2. Anslut dig på webben via S-kanava.fi.
  3. Boka tid till Ägarkunds- och S-banken-punkten via S-banken.fi/tidsbokning.