Ilves förlorade mot FC Honka

Honka segrare borta mot Ilves – Milla Punsar matchvinnare

Fotboll
Honka besegrade Ilves på bortaplan i lördagens match i Nationella ligan nedre i fotboll. 0-3 (0-2) slutade matchen.
ONS spelade lika mot NJS

NJS fixade en poäng borta mot ONS

Fotboll
ONS ledde med 1-0 efter första halvlek hemma mot NJS i Nationella ligan nedre i fotboll. I andra halvlek jobbade sig NJS in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3-3.
NJS spelade lika mot Ilves

NJS fixade en poäng hemma mot Ilves

Fotboll
Ilves ledde med 2-1 efter första halvlek borta mot NJS i Nationella ligan nedre i fotboll. I andra halvlek jobbade sig NJS in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.
FC Honka vann mot ONS

Stort jubel när Honka säkrade seriesegern med vinst mot ONS

Fotboll
Spelarna i Honka har all anledning att fira efter 3-2 (2-1) på hemmaplan mot ONS. Det betyder nämligen att Honka har säkrat seriesegern i Nationella ligan nedre i fotboll. ONS ligger på tredje plats i tabellen.
Ilves vann mot ONS

Saana Tuomala fixade segern för Ilves i matchen mot ONS

Fotboll
Det blev ett hattrick för Ilves Saana Tuomala i matchen mot ONS i Nationella ligan nedre i fotboll. Ilves vann på hemmaplan med 6-0 (2-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Pipsa Saarilahti 2 och Tuuli Viinikka.
FC Honka vann mot NJS

Milla Punsar gjorde två mål när FC Honka vann mot NJS

Fotboll
Det blev FC Honka som vann matchen hemma mot NJS i Nationella ligan nedre i fotboll på fredagen. 3-1 (3-1) slutade matchen.
Ilves förlorade mot NJS

Senja Haikola och Ella Leskelä målskyttar när NJS vände mot Ilves

Fotboll
I halvtid var Ilves i ledningen med 1-0 på Kauppi 3 TN. Men NJS vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Nationella ligan nedre i fotboll. Stor matchhjälte blev Ella Leskelä, med sitt 2–1-mål efter 81 minuters spel.
ONS vann mot FC Honka

ONS vann en uddamålsseger hemma mot FC Honka

Fotboll
ONS vann en målmässigt jämn match hemma mot FC Honka i Nationella ligan nedre i fotboll på lördagen. 2-1 (1-0) slutade matchen. Sara Sievistö blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 65 minuter.
FC Honka förlorade mot Ilves

Ilves vann borta mot FC Honka

Fotboll
Ilves vann en målmässigt jämn match borta mot FC Honka i Nationella ligan nedre i fotboll på lördagen. 2-3 (0-1) slutade matchen. Patricia Bohui stod för Ilves avgörande mål efter 90 minuter.
NJS förlorade mot ONS

Aurora Harila och Natasa Ruuskanen matchvinnare när ONS besegrade NJS

Fotboll
Det blev uddamålsseger för bortalaget ONS i matchen mot NJS på Klaukkala N. Laget vann lördagens match i Nationella ligan nedre i fotboll med 2-1 (1-1). Aurora Harila blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 52 minuter.
ONS spelade lika mot Ilves

Aino Rasinen räddade poäng när Ilves kryssade mot ONS

Fotboll
I halvtid ledde ONS matchen på hemmaplan i Nationella ligan nedre i fotboll mot Ilves med 1-0, efter mål av Peppi Saarinen. Men i andra halvlek jobbade sig Ilves in i matchen, och kvitterade genom Aino Rasinen. Matchen slutade 1-1.
NJS förlorade mot FC Honka

Seger för FC Honka mot NJS efter sent avgörande

Fotboll
Efter en mållös första halvlek, tog FC Honka hem segern i matchen i Nationella ligan nedre mot NJS efter en stark andra halvlek. Lördagens match slutade 3-0 till FC Honka.