Åland United vann mot Ilves

Åland United tog rättvis seger mot Ilves

Fotboll
Åland United startade bra i matchen mot Ilves på hemmaplan på lördagen. Och 3-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i Nationella ligan i fotboll.
FC Honka spelade lika mot HPS

FC Honka och HPS delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när FC Honka tog emot HPS i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
KuPS vann mot PK-35 Vantaa

Stark seger för KuPS i toppmatchen mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Det var två topplag som möttes i Nationella ligan i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget KuPS, som besegrade PK-35 Vantaa med 7-0 (0-0).
HJK vann mot NJS

Sjätte raka för HJK efter seger mot NJS

Fotboll
Formen är riktigt bra just nu för HJK. På lördagen kom sjätte raka segern i Nationella ligan i fotboll, 7-0 (2-0), hemma mot NJS. Det innebär att NJS åkte på elfte raka förlusten.
ONS förlorade mot PK 35 Helsinki

PK 35 Helsinki vann mot ONS

Fotboll
Efter en mållös första halvlek avgjorde PK 35 Helsinki matchen mot ONS i andra halvlek. Till slut vann PK 35 Helsinki lördagens bortamatch i Nationella ligan med 2-1.

Åland United möter Ilves på hemmaplan i kväll

Fotboll
Match igen för Åland United när Ilves står för motståndet i Nationella ligan i fotboll i kväll. Åland United har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Ilves. Ilves vann senast mot ONS med 1-0.
PK-35 Vantaa förlorade mot HJK

Stark seger för HJK i toppmatchen mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Det var två topplag som möttes i Nationella ligan i fotboll på måndagen. Och det slutade med seger för bortalaget HJK, som besegrade PK-35 Vantaa med 3-1 (2-1).
Ilves vann mot ONS

1–0-seger för Ilves mot ONS – Sofia Määttä matchhjälte

Fotboll
Ilves vann hemmamatchen mot ONS i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Sofia Määttä gjorde matchens enda mål i andra halvleken.
NJS förlorade mot FC Honka

Elli Seiro i målform när FC Honka vann mot NJS

Fotboll
Bortalaget FC Honka tog hem de tre poängen efter seger mot NJS i Nationella ligan i fotboll. 0-3 (0-2) slutade matchen på lördagen.
HPS förlorade mot KuPS

HPS kunde inte stoppa KuPS:s segertåg

Fotboll
HPS och KuPS möttes på lördagen. KuPS hade sju vinster i rad i Nationella ligan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0-4 (0-2).
PK 35 Helsinki förlorade mot Åland United

Åland United slog PK 35 Helsinki efter Olivia Ulenius dubbel

Fotboll
Det blev Åland United som gick segrande ur mötet med PK 35 Helsinki i Nationella ligan i fotboll på bortaplan, med 3-1 (2-1).

Åland United i god form möter PK 35 Helsinki borta

Fotboll
I kväll möter Åland United PK 35 Helsinki på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. Åland United har tre matcher i rad utan förlust inför matchen mot femteplacerade PK 35 Helsinki. PK 35 Helsinki förlorade sin senaste match med 1-4 mot KuPS.
HPS vann mot PK-35 Vantaa

Aino-Marja Lehtinen matchhjälte för HPS hemma mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Matchens enda mål stod Aino-Marja Lehtinen för i andra halvleken när HPS vann i Nationella ligan i fotboll med 1-0 (0-0) mot PK-35 Vantaa på hemmaplan.
NJS förlorade mot Ilves

Segerlös svit bröts när Ilves vann mot NJS med 4-2

Fotboll
Det var länge sedan Ilves vann i Nationella ligan i fotboll. Men i lördagens match mot NJS på bortaplan blev det till slut seger, efter sju raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 4-2 (1-0).
ONS spelade lika mot Åland United

ONS och Åland United delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när ONS tog emot Åland United i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
PK 35 Helsinki förlorade mot KuPS

Formstarkt KuPS tog ännu en seger

Fotboll
KuPS är svårstoppat för tillfället. När laget mötte PK 35 Helsinki borta på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-4 (1-1) innebär att KuPS nu har sju segrar i följd i Nationella ligan i fotboll.

I dag spelar Åland United mot ONS på bortaplan

Fotboll
Match igen när Åland United möter ONS i Nationella ligan i fotboll på lördagen. Hemmalaget har fyra förluster i rad, senaste mot FC Honka med 1-2. Åland United vann senast mot HPS med 3-1.
FC Honka förlorade mot HJK

1–0-seger för HJK mot FC Honka – Silja Jaatinen matchhjälte

Fotboll
HJK vann bortamatchen mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Silja Jaatinen.
Ilves förlorade mot PK-35 Vantaa

Ilves kunde inte stoppa formstarka PK-35 Vantaa

Fotboll
Ilves och PK-35 Vantaa möttes på söndagen. PK-35 Vantaa hade tre vinster i rad i Nationella ligan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-4 (0-1).
Åland United vann mot HPS

Stark första halvlek räckte för Åland United mot HPS

Fotboll
Hemmalaget Åland United stod för en bra första halvlek mot HPS på lördagen, och ledde med 3-1. HPS lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Åland United vann därmed matchen i Nationella ligan i fotboll.
FC Honka vann mot ONS

FC Honka vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Fotboll
FC Honka är tillbaka i vinnarspåret igen i Nationella ligan i fotboll. Detta efter seger, 2-1 (2-0), mot ONS hemma. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.
KuPS vann mot NJS

KuPS utklassade NJS på hemmaplan

Fotboll
KuPS fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot NJS i Nationella ligan med smått otroliga 11-0 (5-0).
HJK vann mot PK 35 Helsinki

Oona Sevenius gjorde två mål när HJK vann mot PK 35 Helsinki

Fotboll
Det blev HJK som vann matchen hemma mot PK 35 Helsinki i Nationella ligan i fotboll på lördagen. 3-0 (1-0) slutade matchen.

Match igen när Åland United möter HPS

Fotboll
I kväll gästar HPS Åland United i första matchen efter den 35 dagar långa spelledigheten i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann senast mot NJS med 4-0, HPS blev besegrat av HJK.
ONS förlorade mot PK-35 Vantaa

Storseger för PK-35 Vantaa borta mot ONS

Fotboll
PK-35 Vantaa tog en enkel seger mot ONS borta i Nationella ligan i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1 (6-0).