Ilves förlorade mot FC Honka

Honka segrare borta mot Ilves – Milla Punsar matchvinnare

Fotboll
Honka besegrade Ilves på bortaplan i lördagens match i Nationella ligan nedre i fotboll. 0-3 (0-2) slutade matchen.
NJS spelade lika mot Ilves

NJS fixade en poäng hemma mot Ilves

Fotboll
Ilves ledde med 2-1 efter första halvlek borta mot NJS i Nationella ligan nedre i fotboll. I andra halvlek jobbade sig NJS in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.
Ilves vann mot ONS

Saana Tuomala fixade segern för Ilves i matchen mot ONS

Fotboll
Det blev ett hattrick för Ilves Saana Tuomala i matchen mot ONS i Nationella ligan nedre i fotboll. Ilves vann på hemmaplan med 6-0 (2-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Pipsa Saarilahti 2 och Tuuli Viinikka.
Ilves förlorade mot NJS

Senja Haikola och Ella Leskelä målskyttar när NJS vände mot Ilves

Fotboll
I halvtid var Ilves i ledningen med 1-0 på Kauppi 3 TN. Men NJS vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Nationella ligan nedre i fotboll. Stor matchhjälte blev Ella Leskelä, med sitt 2–1-mål efter 81 minuters spel.
FC Honka förlorade mot Ilves

Ilves vann borta mot FC Honka

Fotboll
Ilves vann en målmässigt jämn match borta mot FC Honka i Nationella ligan nedre i fotboll på lördagen. 2-3 (0-1) slutade matchen. Patricia Bohui stod för Ilves avgörande mål efter 90 minuter.
ONS spelade lika mot Ilves

Aino Rasinen räddade poäng när Ilves kryssade mot ONS

Fotboll
I halvtid ledde ONS matchen på hemmaplan i Nationella ligan nedre i fotboll mot Ilves med 1-0, efter mål av Peppi Saarinen. Men i andra halvlek jobbade sig Ilves in i matchen, och kvitterade genom Aino Rasinen. Matchen slutade 1-1.
Ilves vann mot HPS

HPS vann stort senast – nu tog Ilves revansch

Fotboll
Det var ombytta roller när Ilves tog emot HPS på lördagen. Ilves vann matchen i Nationella ligan i fotboll med 4-0 (2-0). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann HPS med hela 5-0.
HJK vann mot Ilves

HJK fortsätter att vinna – har nu sju raka segrar

Fotboll
Det går fortsatt bra för HJK i Nationella ligan i fotboll. På lördagen mötte laget Ilves och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Ilves blev 3-0 (2-0).
Åland United vann mot Ilves

Åland United tog rättvis seger mot Ilves

Fotboll
Åland United startade bra i matchen mot Ilves på hemmaplan på lördagen. Och 3-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i Nationella ligan i fotboll.

Åland United möter Ilves på hemmaplan i kväll

Fotboll
Match igen för Åland United när Ilves står för motståndet i Nationella ligan i fotboll i kväll. Åland United har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Ilves. Ilves vann senast mot ONS med 1-0.
Ilves vann mot ONS

1–0-seger för Ilves mot ONS – Sofia Määttä matchhjälte

Fotboll
Ilves vann hemmamatchen mot ONS i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Sofia Määttä gjorde matchens enda mål i andra halvleken.
NJS förlorade mot Ilves

Segerlös svit bröts när Ilves vann mot NJS med 4-2

Fotboll
Det var länge sedan Ilves vann i Nationella ligan i fotboll. Men i lördagens match mot NJS på bortaplan blev det till slut seger, efter sju raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 4-2 (1-0).
Ilves förlorade mot PK-35 Vantaa

Ilves kunde inte stoppa formstarka PK-35 Vantaa

Fotboll
Ilves och PK-35 Vantaa möttes på söndagen. PK-35 Vantaa hade tre vinster i rad i Nationella ligan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-4 (0-1).
PK 35 Helsinki vann mot Ilves

Emilia Kupsanen målskytt när PK 35 Helsinki sänkte Ilves

Fotboll
Målet i andra halvleken av Emilia Kupsanen blev matchens enda när PK 35 Helsinki vann med 1-0 (0-0) hemma mot Ilves i Nationella ligan i fotboll.
FC Honka spelade lika mot Ilves

Efterlängtad poäng för Ilves – bröt förlustsviten mot FC Honka

Fotboll
Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Ilves i Nationella ligan i fotboll. Men borta mot FC Honka bröts den tuffa sviten. Det blev 1-1 (0-1) i matchen, och åtminstone en poäng för Ilves.
Ilves förlorade mot KuPS

Tionde raka för KuPS efter seger mot Ilves

Fotboll
Formen är riktigt bra just nu för KuPS. På fredagen kom tionde raka segern i Nationella ligan i fotboll, 3-0 (2-0), borta mot Ilves. Det innebär att Ilves åkte på fjärde raka förlusten.
HPS vann mot Ilves

Storseger för HPS hemma mot Ilves

Fotboll
HPS tog en enkel seger mot Ilves hemma i Nationella ligan i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5-0 (2-0).
Ilves förlorade mot HJK

HJK tog kommandot från start mot Ilves

Fotboll
HJK hade greppet från start i matchen i Nationella ligan i fotboll mot Ilves på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (1-0) borta.
Ilves förlorade mot Åland United

Åland United segrare borta mot Ilves – Dana Leskinen matchvinnare

Fotboll
Åland United besegrade Ilves på bortaplan i lördagens match i Nationella ligan i fotboll. 1-4 (1-3) slutade matchen.

Åland United i fin form möter Ilves borta

Fotboll
Ilves spelar hemma mot Åland United i dag i Nationella ligan i fotboll. Åland United har fyra matcher i rad med poäng inför mötet med sjätteplacerade Ilves. Ilves vann senast mot ONS med 3-0.
ONS förlorade mot Ilves

Ilves segrade mot ONS på bortaplan

Fotboll
Ilves vann lördagens match borta mot ONS i Nationella ligan i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.
Ilves spelade lika mot NJS

Mållöst när Ilves tog emot NJS

Fotboll
Lördagens möte blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Ilves eller gästande NJS lyckades få till det i avsluten, och matchen i Nationella ligan i fotboll slutade mållös, 0-0.
PK-35 Vantaa vann mot Ilves

Hattrick av Karoliina Autio när PK-35 Vantaa slog Ilves

Fotboll
Karoliina Autio stod för ett hattrick när PK-35 Vantaa besegrade Ilves på hemmaplan i Nationella ligan i fotboll med 5-2 (3-1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Wilma Forsblom och Elina Mankki, målen för Ilves gjordes av Sofia Määttä och Saana Tuomala.
Ilves förlorade mot KuPS

KuPS klart bättre än Ilves på Kauppi 3 TN

Fotboll
Redan i första halvlek tog KuPS greppet om bortamatchen mot Ilves på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Nationella ligan i fotboll slutade 4-0.
HJK vann mot Ilves

HJK klart bättre än Ilves på Bolt Arena TN, Helsinki

Fotboll
Redan i första halvlek tog HJK greppet om hemmamatchen mot Ilves på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Nationella ligan i fotboll slutade 3-0.