FC Honka spelade lika mot HPS

FC Honka och HPS delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när FC Honka tog emot HPS i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
HPS förlorade mot KuPS

HPS kunde inte stoppa KuPS:s segertåg

Fotboll
HPS och KuPS möttes på lördagen. KuPS hade sju vinster i rad i Nationella ligan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0-4 (0-2).
HPS vann mot PK-35 Vantaa

Aino-Marja Lehtinen matchhjälte för HPS hemma mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Matchens enda mål stod Aino-Marja Lehtinen för i andra halvleken när HPS vann i Nationella ligan i fotboll med 1-0 (0-0) mot PK-35 Vantaa på hemmaplan.
Åland United vann mot HPS

Stark första halvlek räckte för Åland United mot HPS

Fotboll
Hemmalaget Åland United stod för en bra första halvlek mot HPS på lördagen, och ledde med 3-1. HPS lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Åland United vann därmed matchen i Nationella ligan i fotboll.

Match igen när Åland United möter HPS

Fotboll
I kväll gästar HPS Åland United i första matchen efter den 35 dagar långa spelledigheten i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann senast mot NJS med 4-0, HPS blev besegrat av HJK.
HPS förlorade mot HJK

Ria Karjalainen och Oona Sevenius målgörare när HJK vann

Fotboll
2-0 (1-0) vann HJK med på bortaplan mot HPS i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Ria Karjalainen och Oona Sevenius.
HPS spelade lika mot PK 35 Helsinki

HPS och PK 35 Helsinki delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när HPS tog emot PK 35 Helsinki i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).
NJS förlorade mot HPS

HPS utan insläppt mål – för fjärde matchen i rad

Fotboll
HPS har nu en fin svit med fyra matcher i rad utan att ha släppt in mål i Nationella ligan i fotboll. Matchen mellan NJS och HPS slutade nämligen 0-3 (0-3).
HPS vann mot Ilves

Storseger för HPS hemma mot Ilves

Fotboll
HPS tog en enkel seger mot Ilves hemma i Nationella ligan i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5-0 (2-0).
ONS spelade lika mot HPS

Äntligen poäng för ONS mot HPS

Fotboll
Det blev sju förluster i rad för ONS i Nationella ligan i fotboll. Men hemma mot HPS kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen slutade 0-0.
HPS vann mot FC Honka

Första segern för säsongen för HPS

Fotboll
HPS har haft det tufft i Nationella ligan i fotboll den här säsongen, men hemma mot FC Honka kom första segern, efter sju spelade matcher. HPS vann med 1-0 (0-0).
KuPS vann mot HPS

Lavdije Begolli fixade segern för KuPS i matchen mot HPS

Fotboll
Det blev ett hattrick för KuPS:s Lavdije Begolli i matchen mot HPS i Nationella ligan i fotboll. KuPS vann på hemmaplan med 4-0 (2-0). Gentjana Rochi gjorde också ett mål för segrarna.
PK-35 Vantaa vann mot HPS

Segerraden förlängd för PK-35 Vantaa – besegrade HPS

Fotboll
2-1 (2-0) blev resultatet när PK-35 Vantaa och HPS möttes på fredagen. I och med detta har PK-35 Vantaa fem raka segrar i Nationella ligan i fotboll.
HPS spelade lika mot Åland United

Åland United lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot HPS

Fotboll
HPS hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Åland United i Nationella ligan i fotboll. Men i andra halvlek kom Åland United mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

I dag spelar Åland United borta mot HPS

Fotboll
Åland United möter HPS borta i dag i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann senast mot NJS med 7-0, HPS förlorade mot HJK.
HPS spelade lika mot HJK

Piipa Kämppi räddade poäng när HPS kryssade mot HJK

Fotboll
I halvtid ledde HJK matchen på bortaplan i Nationella ligan i fotboll mot HPS med 1-0, efter mål av Ria Karjalainen. Men i andra halvlek jobbade sig HPS in i matchen, och kvitterade genom Piipa Kämppi. Matchen slutade 1-1.
JyPK förlorade mot HPS

Efterlängtad seger för HPS – bröt förlustsviten mot JyPK

Fotboll
Det har varit en tung period med fem förluster i rad för HPS i Nationella ligan i fotboll. Men borta mot JyPK bröts den tuffa sviten. Det blev 0-2 (0-0) i matchen på Jyväskylä, Harjun stadion.
TiPS vann mot HPS

TiPS fortsätter hålla nollan – nu fyra matcher i rad

Fotboll
Det fortsätter gå bra defensivt för TiPS. Det blev nämligen 2-0 (0-0) när TiPS och HPS möttes på lördagen i Nationella ligan i fotboll. Det betyder också att TiPS har hållit nollan i fyra matcher i rad.
HPS förlorade mot Ilves

Ilves har fyra raka segrar – vann mot HPS med 4-1

Fotboll
Ilves är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4-1 (2-0) borta mot HPS. Det innebär också att HPS har fyra raka förluster i Nationella ligan i fotboll.
Juha Tamminen

Maria Cassandra Korhonen och Sarah Mary Troccoli målskyttar när Åland United vände mot HPS

Fotboll
I halvtid var HPS i ledningen med 1-0 på Oulunkylä 1 TN. Men Åland United vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Nationella ligan i fotboll. Matchhjälte blev Sarah Mary Troccoli, som gjorde det avgörande målet med bara 10 minuter kvar av matchen.
Ilves vann mot HPS

1–0-seger för Ilves mot HPS – Silja Tuominen matchhjälte

Fotboll
Ilves vann hemmamatchen mot HPS i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Silja Tuominen.
FC Honka vann mot HPS

FC Honkas Inka Kaivola och Jasmin Leppioja sänkte HPS

Fotboll
FC Honka vann hemma mot HPS i Nationella ligan i fotboll med 2-0 (2-0). Inka Kaivola och Jasmin Leppioja gjorde ett mål var för FC Honka.
HPS spelade lika mot PK-35 Vantaa

Helmi Vapola poängräddare för HPS mot PK-35 Vantaa

Fotboll
PK-35 Vantaas Oona Sevenius gjorde 1-0 i första halvlek borta mot HPS i Nationella ligan. I andra halvlek jobbade sig HPS in i matchen, och kvitterade genom Helmi Vapola. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.
PK 35 Helsinki spelade lika mot HPS

HPS lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot PK 35 Helsinki

Fotboll
PK 35 Helsinki hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot HPS i Nationella ligan i fotboll. Men i andra halvlek kom HPS mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.
HPS förlorade mot KuPS

Obesegrade matchraden förlängd för KuPS

Fotboll
Serieledande KuPS fortsätter vara svårslaget i Nationella ligan i fotboll. I matchen mot HPS borta blev det seger med 4-1 (2-1). Det var tionde matchen i rad utan förlust.