PK 35 Helsingfors vann mot HPS

PK 35 Helsingf slog HPS efter Olivia Kåhres dubbel

Fotboll
Det blev PK 35 Helsingf som gick segrande ur mötet med HPS i Nationella ligan övre i fotboll på hemmaplan, med 3-2 (1-1).
HPS förlorade mot PK-35 Vanda

PK-35 Vanda tog kommandot från start mot HPS

Fotboll
PK-35 Vanda hade greppet från start i matchen i Nationella ligan övre i fotboll mot HPS på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (1-0) borta på HofS Areena.
Åland United vann mot HPS

Åland United tog rättvis seger mot HPS

Fotboll
Åland United startade bra i matchen mot HPS på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Nationella ligan övre i fotboll.

Åland United spelar hemma mot HPS på Wiklöf Holding Arena TN i kväll

Fotboll
Topplaget Åland United möter HPS på hemmaplan på lördagen på Wiklöf Holding Arena TN i Nationella ligan övre. Åland United vann sin senaste match med 4-1 mot PK 35 Helsinki, HPS lyckades inte lika bra och blev besegrat av HJK.
HPS förlorade mot HJK

Stark andra halvlek räckte för HJK mot HPS

Fotboll
Första halvlek var mållös i matchen mellan HPS och gästande HJK på HofS Areena på lördagen. I andra halvlek var det dock HJK som var starkare och vann till slut med 3-0 i Nationella ligan övre.
KuPS vann mot HPS

KuPS tog rättvis seger mot HPS

Fotboll
KuPS startade bra i matchen mot HPS på hemmaplan på söndagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Nationella ligan övre i fotboll.
Ilves vann mot HPS

HPS vann stort senast – nu tog Ilves revansch

Fotboll
Det var ombytta roller när Ilves tog emot HPS på lördagen. Ilves vann matchen i Nationella ligan i fotboll med 4-0 (2-0). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann HPS med hela 5-0.
HPS vann mot ONS

HPS slutspelsklart efter seger mot ONS

Fotboll
Det blev 2-1 (0-1) för HPS mot ONS på hemmaplan. Därmed har laget säkrat en plats i slutspelet.
FC Honka spelade lika mot HPS

FC Honka och HPS delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när FC Honka tog emot HPS i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
HPS förlorade mot KuPS

HPS kunde inte stoppa KuPS:s segertåg

Fotboll
HPS och KuPS möttes på lördagen. KuPS hade sju vinster i rad i Nationella ligan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 0-4 (0-2).
HPS vann mot PK-35 Vantaa

Aino-Marja Lehtinen matchhjälte för HPS hemma mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Matchens enda mål stod Aino-Marja Lehtinen för i andra halvleken när HPS vann i Nationella ligan i fotboll med 1-0 (0-0) mot PK-35 Vantaa på hemmaplan.
Åland United vann mot HPS

Stark första halvlek räckte för Åland United mot HPS

Fotboll
Hemmalaget Åland United stod för en bra första halvlek mot HPS på lördagen, och ledde med 3-1. HPS lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Åland United vann därmed matchen i Nationella ligan i fotboll.

Match igen när Åland United möter HPS

Fotboll
I kväll gästar HPS Åland United i första matchen efter den 35 dagar långa spelledigheten i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann senast mot NJS med 4-0, HPS blev besegrat av HJK.
HPS förlorade mot HJK

Ria Karjalainen och Oona Sevenius målgörare när HJK vann

Fotboll
2-0 (1-0) vann HJK med på bortaplan mot HPS i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Ria Karjalainen och Oona Sevenius.
HPS spelade lika mot PK 35 Helsinki

HPS och PK 35 Helsinki delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när HPS tog emot PK 35 Helsinki i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).
NJS förlorade mot HPS

HPS utan insläppt mål – för fjärde matchen i rad

Fotboll
HPS har nu en fin svit med fyra matcher i rad utan att ha släppt in mål i Nationella ligan i fotboll. Matchen mellan NJS och HPS slutade nämligen 0-3 (0-3).
HPS vann mot Ilves

Storseger för HPS hemma mot Ilves

Fotboll
HPS tog en enkel seger mot Ilves hemma i Nationella ligan i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5-0 (2-0).
ONS spelade lika mot HPS

Äntligen poäng för ONS mot HPS

Fotboll
Det blev sju förluster i rad för ONS i Nationella ligan i fotboll. Men hemma mot HPS kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen slutade 0-0.
HPS vann mot FC Honka

Första segern för säsongen för HPS

Fotboll
HPS har haft det tufft i Nationella ligan i fotboll den här säsongen, men hemma mot FC Honka kom första segern, efter sju spelade matcher. HPS vann med 1-0 (0-0).
KuPS vann mot HPS

Lavdije Begolli fixade segern för KuPS i matchen mot HPS

Fotboll
Det blev ett hattrick för KuPS:s Lavdije Begolli i matchen mot HPS i Nationella ligan i fotboll. KuPS vann på hemmaplan med 4-0 (2-0). Gentjana Rochi gjorde också ett mål för segrarna.
PK-35 Vantaa vann mot HPS

Segerraden förlängd för PK-35 Vantaa – besegrade HPS

Fotboll
2-1 (2-0) blev resultatet när PK-35 Vantaa och HPS möttes på fredagen. I och med detta har PK-35 Vantaa fem raka segrar i Nationella ligan i fotboll.
HPS spelade lika mot Åland United

Åland United lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot HPS

Fotboll
HPS hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Åland United i Nationella ligan i fotboll. Men i andra halvlek kom Åland United mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

I dag spelar Åland United borta mot HPS

Fotboll
Åland United möter HPS borta i dag i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann senast mot NJS med 7-0, HPS förlorade mot HJK.
HPS spelade lika mot HJK

Piipa Kämppi räddade poäng när HPS kryssade mot HJK

Fotboll
I halvtid ledde HJK matchen på bortaplan i Nationella ligan i fotboll mot HPS med 1-0, efter mål av Ria Karjalainen. Men i andra halvlek jobbade sig HPS in i matchen, och kvitterade genom Piipa Kämppi. Matchen slutade 1-1.
JyPK förlorade mot HPS

Efterlängtad seger för HPS – bröt förlustsviten mot JyPK

Fotboll
Det har varit en tung period med fem förluster i rad för HPS i Nationella ligan i fotboll. Men borta mot JyPK bröts den tuffa sviten. Det blev 0-2 (0-0) i matchen på Jyväskylä, Harjun stadion.