HJK vann mot NJS

Sjätte raka för HJK efter seger mot NJS

Fotboll
Formen är riktigt bra just nu för HJK. På lördagen kom sjätte raka segern i Nationella ligan i fotboll, 7-0 (2-0), hemma mot NJS. Det innebär att NJS åkte på elfte raka förlusten.
PK-35 Vantaa förlorade mot HJK

Stark seger för HJK i toppmatchen mot PK-35 Vantaa

Fotboll
Det var två topplag som möttes i Nationella ligan i fotboll på måndagen. Och det slutade med seger för bortalaget HJK, som besegrade PK-35 Vantaa med 3-1 (2-1).
FC Honka förlorade mot HJK

1–0-seger för HJK mot FC Honka – Silja Jaatinen matchhjälte

Fotboll
HJK vann bortamatchen mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Silja Jaatinen.
HJK vann mot PK 35 Helsinki

Oona Sevenius gjorde två mål när HJK vann mot PK 35 Helsinki

Fotboll
Det blev HJK som vann matchen hemma mot PK 35 Helsinki i Nationella ligan i fotboll på lördagen. 3-0 (1-0) slutade matchen.
HPS förlorade mot HJK

Ria Karjalainen och Oona Sevenius målgörare när HJK vann

Fotboll
2-0 (1-0) vann HJK med på bortaplan mot HPS i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Ria Karjalainen och Oona Sevenius.
HJK vann mot ONS

Storseger för HJK hemma mot ONS

Fotboll
HJK tog en enkel seger mot ONS hemma i Nationella ligan i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 6-0 (3-0).
Åland United spelade lika mot HJK

Åland United svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 1-1

Fotboll
Matchen slutade 1-1 (0-1) när Åland United tog emot HJK. Det betyder att Åland United gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Nationella ligan i fotboll.

Åland United möter HJK efter krysset senast

Fotboll
Fyra matcher lång blev Åland Uniteds segersvit bruten innan 1-1-resultatet mot FC Honka. I kväll spelar laget hemma mot HJK i Nationella ligan i fotboll. HJK förlorade mot KuPS senast.
HJK förlorade mot KuPS

Seger för KuPS i tidiga seriefinalen mot HJK

Fotboll
KuPS tog en tung seger på bortaplan mot HJK i toppmötet mellan ettan och tvåan i Nationella ligan i fotboll på lördagen. Matchen slutade 1-2 (1-1).
Ilves förlorade mot HJK

HJK tog kommandot från start mot Ilves

Fotboll
HJK hade greppet från start i matchen i Nationella ligan i fotboll mot Ilves på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (1-0) borta.
NJS förlorade mot HJK

Lilli Halttunen och Annika Huhta heta när HJK slog NJS

Fotboll
Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för HJK, som vann borta mot NJS med 2-1 (1-0) i Nationella ligan i fotboll på lördagen.
HJK vann mot FC Honka

HJK slog FC Honka i måljämn match

Fotboll
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för HJK, som vann hemma mot FC Honka med 2-1 (1-1) i Nationella ligan i fotboll på fredagen.
PK 35 Helsinki spelade lika mot HJK

Delad pott när PK 35 Helsinki tog emot HJK

Fotboll
Hemmalaget PK 35 Helsinki och HJK tog en poäng var i mötet i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade 1-1 (0-0).
HPS spelade lika mot HJK

Piipa Kämppi räddade poäng när HPS kryssade mot HJK

Fotboll
I halvtid ledde HJK matchen på bortaplan i Nationella ligan i fotboll mot HPS med 1-0, efter mål av Ria Karjalainen. Men i andra halvlek jobbade sig HPS in i matchen, och kvitterade genom Piipa Kämppi. Matchen slutade 1-1.
HJK vann mot Ilves

HJK klart bättre än Ilves på Bolt Arena TN, Helsinki

Fotboll
Redan i första halvlek tog HJK greppet om hemmamatchen mot Ilves på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Nationella ligan i fotboll slutade 3-0.
Åland United spelade lika mot HJK

Åland United formstarka svit fortsätter efter 1-1 mot HJK

Fotboll
Det blev 1-1 (1-1) när Åland United mötte HJK på lördagen hemma på Wiklöf Holding Arena. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Åland United i Nationella ligan i fotboll.
HJK vann mot FC Honka

Seger för HJK efter tuff match mot FC Honka

Fotboll
HJK vann hemmamatchen mot FC Honka på lördagen. Detta trots att FC Honka knappade in på HJK:s halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i Nationella ligan slutade 2-1 till HJK.
PK-35 Vantaa förlorade mot HJK

HJK tog hem mötet med PK-35 Vantaa på Myyrmäki Stadion

Fotboll
HJK tog till slut hem segern mot PK-35 Vantaa i matchen borta på Myyrmäki Stadion på tisdagen. Matchen i Nationella ligan i fotboll slutade 1-2 (0-1).
PK 35 Helsinki vann mot HJK

Elisa Ikonen och Amanda Rantanen matchvinnare när PK 35 Helsinki besegrade HJK

Fotboll
Det blev uddamålsseger för hemmalaget PK 35 Helsinki i matchen mot HJK på MagneCit Areena TN, Pihlajamäki. Laget vann fredagens match i Nationella ligan i fotboll med 2-1 (1-1). Segermålet för PK 35 Helsinki stod Amanda Rantanen för efter 81 minuter.
HJK förlorade mot KuPS

Gabriella Cuevas och Aino Kröger målgörare när KuPS vann

Fotboll
2-0 (2-0) vann KuPS med på bortaplan mot HJK i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Gabriella Cuevas och Aino Kröger.
HJK förlorade mot TiPS

TiPS fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Fotboll
Det går fortsatt bra för TiPS i Nationella ligan i fotboll. På söndagen mötte laget HJK på Bolt Arena TN, Helsinki och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot HJK blev 2-1 (0-1).
JyPK förlorade mot HJK

Uddamålsseger för HJK som besegrade JyPK

Fotboll
Det blev uddamålsseger för bortalaget HJK i matchen mot JyPK på Jyväskylä, Harjun stadion. Laget vann lördagens match i Nationella ligan i fotboll med 2-1 (1-0).
HJK förlorade mot HPS

Helmi Halomo och Aino-Marja Lehtinen matchvinnare när HPS vann mot HJK

Fotboll
HPS tog en säker seger på bortaplan mot HJK i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-1) efter mål av Helmi Halomo och Aino-Marja Lehtinen.
Ilves förlorade mot HJK

Tuff match slutade med seger för HJK mot Ilves

Fotboll
Det svängde i matchen i Nationella ligan i fotboll mellan Ilves och HJK på Kauppi 3 TN. Hemmalaget Ilves hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände HJK matchen och vann till slut med 3-1.
Juha Tamminen

Åland Uniteds Jaleca Mariana Pereira och Pille Raadik sänkte HJK

Fotboll
Åland United vann borta mot HJK i Nationella ligan i fotboll med 2-0 (2-0). Jaleca Mariana Pereira och Pille Raadik gjorde ett mål var för Åland United.