FC Honka spelade lika mot HPS

FC Honka och HPS delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när FC Honka tog emot HPS i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
NJS förlorade mot FC Honka

Elli Seiro i målform när FC Honka vann mot NJS

Fotboll
Bortalaget FC Honka tog hem de tre poängen efter seger mot NJS i Nationella ligan i fotboll. 0-3 (0-2) slutade matchen på lördagen.
FC Honka förlorade mot HJK

1–0-seger för HJK mot FC Honka – Silja Jaatinen matchhjälte

Fotboll
HJK vann bortamatchen mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Silja Jaatinen.
FC Honka vann mot ONS

FC Honka vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Fotboll
FC Honka är tillbaka i vinnarspåret igen i Nationella ligan i fotboll. Detta efter seger, 2-1 (2-0), mot ONS hemma. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.
PK-35 Vantaa vann mot FC Honka

PK-35 Vantaa vann hemma mot FC Honka

Fotboll
PK-35 Vantaa vann en målmässigt jämn match hemma mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll på fredagen. 3-2 (1-1) slutade matchen.
FC Honka spelade lika mot Ilves

Efterlängtad poäng för Ilves – bröt förlustsviten mot FC Honka

Fotboll
Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Ilves i Nationella ligan i fotboll. Men borta mot FC Honka bröts den tuffa sviten. Det blev 1-1 (0-1) i matchen, och åtminstone en poäng för Ilves.
PK 35 Helsinki spelade lika mot FC Honka

FC Honka hämtade i kapp underläge och kryssade mot PK 35 Helsinki

Fotboll
I halvtid ledde PK 35 Helsinki matchen på hemmaplan i Nationella ligan i fotboll mot FC Honka med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig FC Honka in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.
FC Honka spelade lika mot Åland United

Delad pott när Åland United gästade FC Honka

Fotboll
Hemmalaget FC Honka och Åland United tog en poäng var i mötet i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Åland United kan ta fjärde raka segern i mötet med FC Honka

Fotboll
I kväll möter Åland United FC Honka på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. Åland United har fyra segrar i rad, 1-0 mot PK-35 Vantaa i senaste matchen, och är fyra i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot KuPS med 1-2.
FC Honka förlorade mot KuPS

Formstarka KuPS tog ännu en seger

Fotboll
KuPS fortsätter starkt i Nationella ligan i fotboll. När laget mötte FC Honka borta på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (1-0). I och med detta har KuPS åtta segrar i rad.
HPS vann mot FC Honka

Första segern för säsongen för HPS

Fotboll
HPS har haft det tufft i Nationella ligan i fotboll den här säsongen, men hemma mot FC Honka kom första segern, efter sju spelade matcher. HPS vann med 1-0 (0-0).
KuPS vann mot FC Honka

KuPS fortsätter nolla motståndarna – har fem nollor i rad

Fotboll
Att få hål på KuPS just nu verkar omöjligt. Matchen mellan KuPS och FC Honka slutade nämligen 2-0 (1-0). I och med det har KuPS nu fem matcher i rad utan insläppt mål i Nationella ligan i fotboll.
FC Honka vann mot NJS

FC Honka avgjorde mot NJS efter paus

Fotboll
Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget FC Honka som avgjorde matchen mot NJS. Fredagens match i Nationella ligan slutade 3-0.
HJK vann mot FC Honka

HJK slog FC Honka i måljämn match

Fotboll
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för HJK, som vann hemma mot FC Honka med 2-1 (1-1) i Nationella ligan i fotboll på fredagen.
ONS förlorade mot FC Honka

FC Honka avgjorde mot ONS efter paus

Fotboll
Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget FC Honka som avgjorde matchen mot ONS. Lördagens match i Nationella ligan slutade 1-2.
Åland United förlorade mot FC Honka

Åland United föll hemma mot FC Honka

Fotboll
Hemmalaget Åland United fick se sig besegrat av FC Honka i lördagens match i Nationella ligan i fotboll. 0-1 (0-0) slutade matchen.
FC Honka förlorade mot PK-35 Vantaa

Formstarka PK-35 Vantaa tog ännu en seger

Fotboll
PK-35 Vantaa är nu inne i en stark period i Nationella ligan i fotboll. När laget mötte FC Honka borta på Tapiolan N 1 på fredagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-1 (1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.
FC Honka förlorade mot TiPS

Annika Haanpää matchhjälte för TiPS mot FC Honka

Fotboll
TiPS vann med 1-0 (1-0) borta mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Annika Haanpää.
HJK vann mot FC Honka

Seger för HJK efter tuff match mot FC Honka

Fotboll
HJK vann hemmamatchen mot FC Honka på lördagen. Detta trots att FC Honka knappade in på HJK:s halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i Nationella ligan slutade 2-1 till HJK.
PK 35 Helsinki spelade lika mot FC Honka

PK 35 Helsinki och FC Honka kryssade i mållös match

Fotboll
Publiken på MagneCit Areena TN, Pihlajamäki fick inte se några mål när PK 35 Helsinki tog emot FC Honka i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.
KuPS vann mot FC Honka

Ny seger för KuPS – efter 2-0 mot FC Honka

Fotboll
Det blev serieledande KuPS som vann matchen hemma mot fjärdeplacerade FC Honka i Nationella ligan i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0). Det betyder att KuPS har fyra segrar i rad, medan FC Honkas svit på fem matcher i följd utan förlust bröts.
FC Honka vann mot HPS

FC Honkas Inka Kaivola och Jasmin Leppioja sänkte HPS

Fotboll
FC Honka vann hemma mot HPS i Nationella ligan i fotboll med 2-0 (2-0). Inka Kaivola och Jasmin Leppioja gjorde ett mål var för FC Honka.
FC Honka vann mot JyPK

Inka Kaivola och Eveliina Parikka målgörare när FC Honka vann

Fotboll
2-0 (1-0) vann FC Honka med på hemmaplan mot JyPK i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Inka Kaivola och Eveliina Parikka.
Ilves spelade lika mot FC Honka

Sofia Määttä räddade poäng när Ilves kryssade mot FC Honka

Fotboll
I halvtid ledde FC Honka matchen på bortaplan i Nationella ligan i fotboll mot Ilves med 1-0, efter mål av Aino Vuorinen. Men i andra halvlek jobbade sig Ilves in i matchen, och kvitterade genom Sofia Määttä. Matchen slutade 1-1.
FC Honka vann mot Åland United

Dana Leskinen enda målskytt när Åland United föll

Fotboll
Åland United förlorade mot FC Honka i Nationella ligan i fotboll på Tapiolan N 1. 3-1 (0-0) slutade matchen på söndagen.