Eskilstuna United förlorade mot Hammarby

1–0-seger för Hammarby mot Eskilstuna United – Vilde Hasund matchhjälte

Fotboll
Hammarby vann bortamatchen mot Eskilstuna United i Damallsvenskan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Vilde Hasund.
Örebros Olivia Mattsson i den tidigare Åland United-tröjan.

Nathalie Persson och Amanda Rantanen matchvinnare när KIF Örebro besegrade Eskilstuna United

Fotboll
Det blev uddamålsseger för bortalaget KIF Örebro i matchen mot Eskilstuna United på Tunavallen. Laget vann söndagens match i Damallsvenskan i fotboll med 2-1 (1-1). Amanda Rantanen stod för KIF Örebros avgörande mål efter 90 minuter.

Nathalie Persson räddade poäng när KIF Örebro kryssade mot Eskilstuna United

Fotboll
I halvtid ledde Eskilstuna United matchen på bortaplan i Damallsvenskan i fotboll mot KIF Örebro med 1-0, efter mål av Fanny Andersson. Men i andra halvlek jobbade sig KIF Örebro in i matchen, och kvitterade genom Nathalie Persson. Matchen slutade 1-1.