Rävåsen förlorade mot Älvsjö AIK

Christie Gray och Sydney Shepherd målskyttar när Rävåsen förlorade

Fotboll
Hemmalaget Rävåsen fick se sig besegrat av Älvsjö AIK i söndagens match i Elitettan i fotboll. 3-6 (2-4) slutade matchen.
Växjö vann mot Älvsjö AIK

Växjö fortsätter nolla motståndarna – har fyra nollor i rad

Fotboll
Att få hål på Växjö just nu verkar omöjligt. Matchen mellan Växjö och Älvsjö AIK slutade nämligen 6-0 (2-0). I och med det har Växjö nu fyra matcher i rad utan insläppt mål i Elitettan i fotboll.
Älvsjö AIK förlorade mot Växjö

Obesegrade matchraden förlängd för Växjö

Fotboll
Växjö fortsätter vara svårslaget i Elitettan i fotboll. I matchen mot Älvsjö AIK borta blev det seger med 4-0 (1-0). Det var nionde matchen i rad utan förlust.
Älvsjö AIK förlorade mot Rävåsen

2-1 mot Älvsjö AIK innebär första segern för Rävåsen

Fotboll
Rävåsen har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Elitettan i fotboll, efter sju spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Älvsjö AIK, en match som Rävåsen vann med 2-1 (1-0).
Uppsalas Isabella Mattsson i den tidigare Åland United-tröjan.

IK Uppsala höll undan och vann mot Älvsjö AIK

Fotboll
Hemmalaget IK Uppsala tog greppet om matchen mot Älvsjö AIK i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Älvsjö AIK närmare, men matchen i Elitettan i fotboll slutade 3-2 till IK Uppsala.
Uppsalas Isabella Mattsson i den tidigare Åland United-tröjan.

Älvsjö AIK och IK Uppsala kryssade efter svängig match

Fotboll
Älvsjö AIK tog emot IK Uppsala hemma på Älvsjö IP på söndagen. I första halvlek var det IK Uppsala som tog greppet om matchen, med en 1-0-ledning. Men i andra halvlek kom Älvsjö AIK in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i Elitettan slutade 1-1.