IFK Mariehamn vann mot PIF

Efter förlustsviten: Seger igen för IFK Mariehamn – 3-2 mot PIF

Fotboll
Sex förluster i rad i division 3 västra A+B dam i fotboll räckte. Hemma mot PIF bröts den tuffa sviten för IFK Mariehamn. Det blev 3-2 (1-0) i matchen på lördagen.
IFK Mariehamn förlorade mot PaiHa

Ledning i halvtid - då tappade IFK Mariehamn och förlorade

Fotboll
Hemmalaget IFK Mariehamn hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i matchen i division 3 västra A+B dam i fotboll mot PaiHa. Men PaiHa vände på matchen och vann till slut med 2-1.

Halvtidsledning blev bara en poäng – när FC Åland tog emot ÅIFK

Fotboll
I halvtid hade FC Åland skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet hemma mot ÅIFK i division 3 västra A herr. Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i lördagens match, 2-2.

Daniel Boman och Samuel Nordberg målgörare när FC Åland vann

Fotboll
2-0 (0-0) vann FC Åland med på hemmaplan mot VG-62 i division 3 västra A herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Daniel Boman och Samuel Nordberg.

FC Åland vann enkelt hemma mot FC Inter 2

Fotboll
Det blev en klar seger för FC Åland mot FC Inter 2 hemma i division 3 västra A herr i fotboll. Matchen slutade 6-0 (2-0).

Elias Eriksson och Elia Hagström avgjorde hemma mot Masku

Fotboll
Det blev en uddamålsseger för FC Åland i matchen mot Masku i Finland division 3 västra A herr i fotboll på lördagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Wiklöf Holding Arena TN. Elias Eriksson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 90 minuter.