Växjö vann mot Alingsås FC

Segertåget fortsätter för Växjö – men svit bröts för Alingsås FC

Fotboll
En svit förlängdes och en bröts när serieledande Växjö tog emot fjärdeplacerade Alingsås FC hemma i Elitettan i fotboll. Växjö vann nämligen och har nu 14 raka segrar, medan Alingsås FC nu förlorade efter tio matcher i rad med poäng. Matchen slutade 6-1 (3-1).
Växjö vann mot Mallbacken

Växjö fortsätter nolla motståndarna – har åtta nollor i rad

Fotboll
Att få hål på Växjö just nu verkar omöjligt. Matchen mellan Växjö och Mallbacken slutade nämligen 2-0 (1-0). I och med det har Växjö nu åtta matcher i rad utan insläppt mål i Elitettan i fotboll.
Växjö vann mot Rävåsen

Väntad seger för Växjö som förlänger vinstsviten

Fotboll
Allt talade för seger för Växjö, och så blev det också när det formstarka laget mötte Rävåsen på hemmaplan. Efter segersiffrorna 4-0 (3-0) har nu Växjö tio raka segrar. Rävåsen har fyra förluster i rad i Elitettan i fotboll.
Växjö vann mot Älvsjö AIK

Växjö fortsätter nolla motståndarna – har fyra nollor i rad

Fotboll
Att få hål på Växjö just nu verkar omöjligt. Matchen mellan Växjö och Älvsjö AIK slutade nämligen 6-0 (2-0). I och med det har Växjö nu fyra matcher i rad utan insläppt mål i Elitettan i fotboll.
Växjö vann mot Jitex BK

Fyra raka segrar för Växjö – efter 3-1 mot Jitex BK

Fotboll
Andraplacerade Växjö och fjärdeplacerade Jitex BK hade båda en riktigt bra form. Men Växjö vann lördagens möte på Visma Arena och har därmed fyra raka segrar i Elitettan i fotboll. Jitex BK däremot fick se sin svit med åtta matcher med poäng i rad bruten. Matchen slutade 3-1 (0-0).
Växjö vann mot Lidköping FK

Växjö svårslaget – tionde matchen i rad med poäng efter 3-2

Fotboll
Matchen slutade 3-2 (1-0) när Växjö tog emot Lidköping FK på Visma Arena. Det betyder att Växjö gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i Elitettan i fotboll.
Växjö vann mot Gamla Upsala

Växjö svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 7-1

Fotboll
Matchen slutade 7-1 (2-1) när Växjö tog emot Gamla Upsala på Visma Arena. Det betyder att Växjö gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Elitettan i fotboll.
Växjö spelade lika mot IFK Norrköping

Olivia Mattsson räddade poäng när Växjö kryssade mot IFK Norrköping

Fotboll
I halvtid ledde IFK Norrköping matchen på bortaplan i Elitettan i fotboll mot Växjö med 1-0, efter mål av Lovisa Gustafsson. Men i andra halvlek jobbade sig Växjö in i matchen, och kvitterade genom Olivia Mattsson. Matchen slutade 1-1.
Växjö spelade lika mot IK Uppsala

Växjö och IK Uppsala delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när Växjö tog emot IK Uppsala i Elitettan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).
Växjö vann mot Team TG

Växjö vann – efter Hanna Stokkis hattrick

Fotboll
Hanna Stokki stod för tre mål när Växjö vann mot Team TG på hemmaplan i Elitettan i fotboll. Till slut blev det 4-0 (3-0). Elin Nilsson gjorde också ett mål för segrarna.
Växjö förlorade mot Hammarby

Växjö föll hemma mot Hammarby

Fotboll
Hemmalaget Växjö fick se sig besegrat av Hammarby i lördagens match i Damallsvenskan i fotboll. 0-2 (0-2) slutade matchen.
Växjö vann mot Piteå

1-0 mot Piteå innebär första segern för Växjö

Fotboll
Växjö har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Damallsvenskan i fotboll, efter 19 spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Piteå, en match som Växjö vann med 1-0 (0-0).