John Grunér enda målskytt när FBC Åland U föll

Innebandy
FBC Åland U fick se sig besegrat i mötet med Vaksala på bortaplan i division 5 Uppland herr i innebandy, med 1-5 (0-1, 1-1, 0-3).
Fyris Nabla spelade lika mot FBC Åland

Delad pott för Fyris Nabla och FBC Åland

Innebandy
Hemmalaget Fyris Nabla och FBC Åland spelade oavgjort i division 4 Uppland herr i innebandy, 5-5 (1-1, 1-2, 3-2) på lördagen.
Uppsala Teknologer Legends förlorade mot FBC Åland

Stark seger för FBC Åland i toppmatchen mot Uppsala Teknologer Legends

Innebandy
Det var två topplag som möttes i division 4 Uppland herr i innebandy på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget FBC Åland, som besegrade Uppsala Teknologer Legends med 7-3 (2-1, 3-1, 2-1).
Nyby förlorade mot FBC Åland

Formstarka FBC Åland tog ännu en seger

Innebandy
FBC Åland fortsätter starkt i division 4 Uppland herr i innebandy. När laget mötte Nyby borta i IFU Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-5 (0-1, 4-1, 3-3). I och med detta har FBC Åland fyra segrar i rad.
Fålhagen spelade lika mot FBC Åland

5-5 för FBC Åland – elfte matchen i rad utan förlust

Innebandy
Det blev 5-5 (1-0, 2-0, 2-5) mellan Fålhagen och gästande FBC Åland när lagen möttes i IFU Arena på söndagen. Det innebär elfte matchen i rad utan förlust för FBC Åland i division 4 Uppland herr i innebandy.

Tredje perioden avgörande när FBC Åland U föll mot FBC Uppsala

Innebandy
FBC Åland U var med bra borta mot FBC Uppsala i division 5 Uppland herr i innebandy, men föll trots det med 6-7 (3-1, 1-3, 2-3). Avgörandet kom i tredje perioden, där FBC Uppsala var hetare.

FBC Åland vann efter avgörande i tredje perioden mot Storvreta AIK

Innebandy
Det blev seger för FBC Åland borta mot Storvreta AIK i division 4 Uppland herr i innebandy. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan FBC Åland drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 3-5 (1-0, 1-2, 1-3).