FC Åland segrade i toppmötet i division 3 mot fyran Masku. Segersiffrorna på Markusböle skrevs till 2-1 efter att Johannes Nordström nätat och Masku gjort ett självmål.

Även om avancemanget är utom räckhåll för JIK tuffar man på och klättrade en placering i division 4-tabellen. I lördags slog man konkurrenten VG–62 med 2–0.

Ett något försvagat Åland kunde inte hävda sig hemma på WHA. SFI-seriefinalen slutade i en sista plats men ändå fanns det en hel del glädjeämnen.
Även om Åland blev långt efter konkurrenterna i SFI-seriefinalen fanns det en hel del att glädjas över.

Seger hemma och rätt resultat i Rimbon. IFK Mariehamns damer hade både turen och skickligheten att hålla sig kvar i division 3.

Seger och lite hjälp från JyPK och Åland United har säkrat kontraktet efter söndagens sena match mot GBK.
– En viktig match. Jag hoppas att vi kan göra det lika bra som mot dem senast, säger tränaren Maiju Ruotsalainen.

IFK Mariehamns spelmotor Gabriel Petrovic stannar minst ett år till i klubben. Det meddelade man i dag i ett pressmeddelande.

Aleksei Kangaskolkka förblir grönvit i minst två säsonger till. I dag meddelade klubben att man skrivit kontrakt med sin skyttekung.

I och med den sista tävlingen på Kjula Dragway gick även stora delar av dragracingsäsongen i mål i helgen. Både hojåkaren Kim Hilander och Stock Super-Stock-föraren Bosse Nylund vann sina klasser.

Varken IFK eller PS Kemi bjöd på något skönspel. Men segern gick till hemmalaget som nu tar rygg på övriga topplag i kampen om medaljerna.

Joel Mattsson kliver in direkt från start när IFK Mariehamn tar emot FS Kemi på Wiklöf Holding Arena i dag söndag. Startelvan är släppt.

ÅGK-golfaren Emma Lindman spelade hem segern på finländska tourfinalen på Nordsjö golf i Helsingfors på lördagen.

IFK Mariehamns Robbin Sellin missar resten av säsongen. Det blev beskedet efter en läkarundersökning i Åbo på fredagen.

Emma Lindman leder Finnish Tour-finalen i golf även efter den andra dagens spel.

Ålands snabbaste häst Klöver All Over bärgade sin 21:a seger i karriären i onsdags efter seger på Solvalla och inkasserade 40.000 kronor in på kontot.

Fler nyheter