Foto:

Förändring betyder inte kris

Förändring betyder inte kris. Förändring betyder tillförsikt, förnyelse och optimism. Stora förändringar är dock inte alltid enkla, allra minst inom politiken. Åländsk Center genomgår just nu en stor förändring och är inne i en förnyelseprocess, vilket är nödvändigt och viktigt. Som parti fyller Åländsk Center en viktig roll som garant för närservice, kommunalt självbestämmande, trygghet för landsbygd såväl som skärgård och tätort, och är en stark röst i självstyrelsepolitiska frågor. I en förändringsprocess är alla inte alltid överens, vilket är naturligt.

Men olika åsikter leder till stimulans och utveckling. Total samstämmighet och likriktning innebär att utrymmet för utveckling krymper. Utveckling och tilltro till framtiden är centralt för oss som parti, och vi i Centerns styrelse hoppas att vi nu har möjlighet att fortsätta jobba med det som är det allra viktigaste för oss, nämligen att föra en tydlig Centerpolitik som är till nytta för hela Åland.
Vi vill fortsätta att bygga Åland till en plats där vi har världens bästa vardag och vara ett samarbetsparti som söker lösningar inför dagens och framtidens utmaningar.

Styrelsen för Åländsk Center

Hittat fel i texten? Skriv till oss