Extra turer för ms Doppingen i helgen.
Foto: Joakim Holmström

Bild

Extra turer för ms Doppingen

Ålandstrafiken sätter in extra turer med ms Doppingen mellan Åva och Osnäs på söndagen, men ännu kan man inte säga med säkerhet om ms Alfågeln kan återgå i ordinarie trafik på tisdagen.

Ålandstrafiken meddelar om extra turer med ms Doppingen mellan Åva och Osnäs på söndagen. Endast lätta fordon transporteras under turerna som avgår från Åva klockan 08.00 och 13.00 på söndagen. Från Osnäs går Doppingen 09.00 och 14.00. 

Ytterligare en extra tur med Doppingen läggs in, 15.35 från Åva och 16.35 från Osnäs. 

Mellan Åva och Jurmo behålls den ordinarie turlistan med förbehåll för smärre förseningar på turerna klockan 14.00 från Jurmo och 14.15 från Åva, samt att turen 15.35 Åva-Jurmo och 17.15 Jurmo-Åva ställs in, skriver Ålandstrafiken.

Ålandstrafikens enhetschef, Gilla Karlsson, säger att hon ännu inte kan säga huruvida ms Alfågeln är tillbaka i trafik till tisdagen som planerat.

– Det vet vi inte ännu, vi utgår från att lösa söndagens överbokningar just nu. Vi informerar dock så snart vi kan säga mer, säger hon.

Biträdande avdelningschef på infrastrukturavdelningen, Niklas Karlman, säger dock att man hoppas återgå till normal trafik från onsdagen.

 

Hittat fel i texten? Skriv till oss