Följ Bärkraftdagen live här – rösta på din favorit!

  • Bild

Missa inte Bärkraftdagen 2021, ett livesänt evenemang med underhållning och utdelning av det årliga bärkraftpriset. Priset delas ut i fyra kategorier till personer och aktörer som bidrar till förverkligandet av utvecklings- och hållbarhetsagendan för Åland.

 Varvat med prisutdelning bjuder Bärkraftdagen på underhållning som förmedlar glädje och framtidstro. Bärkraftdagen är en smygstart på firandet av Åland 100, för att fira en framtidsberättelse om Åland som hållbahetens öar och du kan följa sändningen här.

När?
8 juni kl. 19.00-20.30 .

Var?
Vi bjuder på ett livesänt evenemang som du kan följa hemma från TV-soffan, i mobilen eller där du känner dig bekvämast.  

Varför?
För att hänga med på bärkraftresan som tar oss mot visionen "Alla kan blomstra", för att lära sig något nytt och för att vara med och rösta fram årets vinnare av bärkraftpriset 

Rösta på din favorit

Beppe, apan Ernst och gubben Charles inleder kvällen med att fundera kring varför det här med hållbarhet är viktigt, och vad visionen för Åland "Alla kan blomstra" betyder? Programledare är André Karring och under kvällen får vi höra intervjuer med alla de kandidater som nominerats till årets bärkraftpris. Tre kandidater i kategorierna privatperson, förening, företag och offentlig sektor delar med sig av sitt arbete som bidrar till en bättre morgondag.   

Röstningen är öppen under kvällen och vinnarna utses på plats. Du kan redan nu rösta på de du vill att ska få årets bärkraftpris, klicka här för att komma till röstningen! 

Prisutdelningen ramas in av högklassig underhållning i form av kören Close Enough, bandet Overkligheten och i samarbete med Nordens Institut på Åland framför Dunderdansarna sin nya koreografi "Åland dansar" med Sofia Eriksson på sång.   

Under kvällen kan du även testa dina kunskaper om Åland i en frågesport där du har chansen att vinna ett fint pris med åländska delikatesser.