Älskade ö!
Foto:

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Fototävling: Tävla med dina bästa Ålandsbilder!

Inför Ålands 100-årsjubileum bjuder Ålandstidningen in till fototävlingen Älskade ö. Skicka in dina bästa bilder med Ålandstema och tävla om fina priser. De tre bästa bidragen ställs dessutom ut på Mariehamns stadsbibliotek under sommaren.

Har du någon gång fångat en bild som verkligen beskriver Åland? En känsla, en plats eller bara något så enkelt som en stämningsfull stund. Då kan du tävla i Ålandstidningens fototävling Älskade ö.

Det behöver inte vara en nytagen bild och det kan handla om allt från konstnärliga naturfoton till något alldeles vardagligt. Det viktiga är att bilden förmedlar ditt Åland.

Tävlingen drar igång i dag och pågår till och med den 29 maj. Juryn består av Ålandstidningens fotochef Daniel Eriksson, Johanna Finne från Åland Post och konstnären Minna Öberg.

Resultatet presenteras i Ålandstidningen på självstyrelsedagen den 9 juni och samtidigt ställs de tre bästa bidragen ut på Mariehamns stadsbibliotek. Efter utställningen får vinnarna sina tavlor.

I samarbete med Åland Post tas också två ark frimärken fram till vinnarna.

Fotografen som tagit den bästa bilden vinner dessutom ett presentkort värt 200 euro från presentkort.ax, där du kan välja mellan 121 åländska butiker, restauranger och upplevelser.

Förutom de tre vinnande bilderna publicerar Ålandstidningen flera tävlingsbidrag i tidningen den 9 juni, samt på Ålandstidningens Instagramkonto.

Så tävlar du

• Skicka in din bild till adressen tavlingar@alandstidningen.ax. Det är tillåtet att tävla med flera bidrag.

• Ange dina kontaktuppgifter, namn och telefonnummer, i mejlet.

• Tävlingen pågår till och med den 29 maj.

• Resultatet presenteras i Ålandstidningen på självstyrelsedagen den 9 juni.

Hittat fel i texten? Skriv till oss