FC Åland vände ett 0–1-underläge i halvtid till seger med 4–1 i lördagens match mot TPK i herrtrean.

Första matchen för säsongen och fullt allvar. Åland United började med att kryssa mot FC Honka.

IK Waxholm blev en för tuff uppgift för IFK Mariehamn då laget på söndagen förlorade med 2–4 mot den gästande tabellettan.

IFK Mariehamn kommer att testa Aramis Kouzine i dag mot Pargas IF. Anfallaren kommer närmast från Ukrainas division 1.

Tabelläget förbättrades inte för IFK:s hockeyherrar under lördagen. Hemma mot Älta slutade det i säsongens sjunde förlust i fortsättningstrean.

Robert Helenius, eller ”The Nordic Nightmare” ska boxas mot Adam ”Babyface” Kownacki från Polen. Matchen är bokad i New York den 7 mars i år och vinnaren får utmana om VM-titeln.

Robin Sid och Keaton Isaksson ställs denna säsong mot IFK Mariehamn. Och det sker redan i premiären då IFK gästar SJK.

Den tidigare IFK-backen Rick Ketting har gjort klart med ny klubb. På söndagen presenterade Åbo-klubben FC Inter honom som ett nyförvärv.

Med fyra bom i skidskyttarnas världscupsprint i tyska Oberhof skidade sig Jenny Fellman in som 82:a dam på torsdagseftermiddagen.

Ett till år med HIFK. Sedan blir det danska Vejle Boldklub för ålänningen Joel Mattsson.

Söndagens tre poäng kunde inte följas upp med tre poäng under trettondagen för IFK. Bålsta HC åkte i väg med alla poäng efter en svag sista period från hemmalaget.

Läget för nästjumbon IFK är prekärt och segrarna behöver trilla in om man ska behålla platsen i division 3. Därför var dagens trepoängare hemma i Islandia av ytterst stor vikt.

Ålands äldsta och ädlaste idrottspris – Ålandstidningens bragdmedalj delas ut på Idrottsgalan. Här är de fem nomineringarna och nu är det upp till alla att rösta fram sin favorit till priset.

I dag presenterade Åland United sin 17:e spelare för säsongen. Det blev Shannon Simon från USA med meriter från flera av U-landslagen.

Fler nyheter