Efter tre år på Ålandstravet har LB Stable flyttat till egna lokaler i Hellesby i Hammarland.
– Hästarna mår bättre här, säger Linda Hendersson som hoppas kunna expandera sin verksamhet ytterligare.

I dag lottades den fjärde omgången av finska cupen och IFK Mariehamn får åka till Tammerfors för att möta division 4-laget TamU-K. Matchen spelas troligtvis redan inkommande helg.

JIK:s volleydamer går som tåget i Vårettan, i går kom lagets fjärde raka seger då man körde över tabelljumbon Vallentuna med 3–1 på bortaplan.

BK NGD har överträffat förväntningarna i årets division 2-spel. I helgen spelades de två sista omgångarna och tack vare två segrar är laget klart för slutspel till division 1.

Chanserna fanns men målskytter ville sig inte när Åland United spelade ytterligare en träningsmatch som förberedelse inför stundande ligasäsong. Matchen mot Bollstanäs slutade 0–0 men i slutsekunderna var det gästerna som kunde ha avgjort matchen.

Jomala IK:s volleyherrar klättrade upp till en tredje plats i vårettans tabell efter att ha besegrat Örebro i tre raka set.

Man ska inte döma hunden efter håren. När man möter Stina Lindell är det svårt att tro att hon lyfter mer än de många av de betydligt större killarna på gymmet. Snart gör hon sin blott tredje styrkelyfttävling och det är inte mindre än ett europeiskt mästerskap som väntar för 26-åringen.

Nu är det klart. Division 3-laget FC Åland blir årets farmarlag för ligalaget IFK Mariehamn och därmed är Ekenäs IF borta ur bilden.

IFK Mariehamns damer hade inte mycket att sätta emot ligalaget Åland United i det åländska derbyt av finska cupen. Matchen slutade inte helt oväntat med en förkrossande seger med 7–0.

IFK Mariehamns träningsmatch mot JK Sillamäe Kalev blev ett riktigt sömnpiller för den tillresta publiken i Eckeröhallen. Matchen slutade helt rättvist 0-0.

I sommar kommer Tipsligan att sändas i Yles kanaler med ett nytt koncept. Sju omgångar med mål och höjdpunkter från samtliga matcher visas och redan 12 april under premiäromgången startar sändningarna.

Under fyra dagar fick Marc Nordqvist träna med Watfords ungdomsakademi när han besökte den engelska klubben under sportlovet.
– Ett väldigt givande besök och nu känner jag mig ännu mer taggad för att komma hem och träna med IFK, säger han efter besöket.

Stig Orre slutade trea i sin åldersklass i den nya Björn Dählie Ski Challenge som avgjorts under fem deltävlingar i Sverige i vinter.

Ett FC Åland förstärkt med fyra spelare från IFK Mariehamn mäktade med att spela oavgjort mot JK Kalev Sillamäe under söndagens träningsmatch.

Fler nyheter