Motgångarna fortsätter för JIK:s volleydamer. Senast i raden av lag att ta samtliga poäng med sig från Vikingahallen blev Linköping.

Under ÅID:s höstmöte prisades de mest framgångsrika av idrottarna med stipendier. Det största gick till friidrottaren Hanna Wiss för bland annat ett öspelsguld.

IFK:s backbesättning till nästa säsong är inte långt i från klar. Mittbacksklippan Kristian Kojola är senast i raden att skriva på en förlängning.

Ålands skidtunnel Ab fick sin anhållan om Paf-medel och lån avslaget från landskapsregeringen. I och med att bolaget ännu inte funnits i ett år får man vänta till juni innan man kan lämna in en ny ansökan.
– Vi får jobba vidare på andra bitar i pusslet, säger Lars Janlöv.

IFK Mariehamn har säkrat ytterligare en spelare till nästa säsong efter att Amos Ekhalie skrivit på för sin nionde säsong i den grönvita klubben.

Spekulationerna är över. IFK Mariehamns nya tränarduo heter Kari Virtanen, Peter Lundberg – och assisterande tränaren Daniel Norrmén.

I kväll klockan 18.00 avslöjar IFK Mariehamn sitt nya tränarteam för nästa säsong i en presskonferens på Wiklöf Holding Arena.

Åland Uniteds viktigaste spelare förra säsongen Cynthia Uwak har skrivit på för ytterligare ett år i det åländska ligalaget. Det blir hennes fjärde år i ÅU.

JIK:s volleydamer har det tufft i division 1. Laget åkte i helgen på sin femte förlust och ligger nu förankrat i botten av tabellen.

Kenneth ”Kenta” Sandvik blev sexa i VM i styrkelyft, som avgjordes i Luxemburg under lördagen.
– Taktiskt var det en bra tävling från min sida för jag hade inte mera i mig för dagen, säger en ändå rätt nöjd Kenta.

Två bortasegrar krävs förmodligen i helgen för att IFK Mariehamns hockeyherrar ska ha saken i egna händer för en plats i Alltrean inför slutomgången. På lördagkvällen inleder man mot hittills obesegrade SK Iron.
– Det är en tuff uppgift, säger tränaren Rein Metsik som dessutom har tunga skador och en avstängd Niclas Hero utanför laget.

IFK Mariehamn har förlängt avtalen med målvaktstränaren Johan Sundman och fys- och rehabtränaren Kristoffer Weckström.

Även matchen mot Gimo fick en nervös avslutning där IFK segrade på övertid med 5–4.

Målskyttet stämde inte under helgen för BK NGD. På två matcher blev det endast ett mål framåt och en poäng.

Fler nyheter