En B-final som bäst – men massor av nya erfarenheter. Det var vad den åländska kvartetten på Islandshäst-FM i Ypäjä kom hem med efter helgen.

Petteri Forsell, som inte spelat en match sedan premiären borta mot Jaro, var på lysande spelhumör. Han och flera av hans lagkamrater hade drösvis med målchanser, men 0-0 blev det.

Björn Hansen är kung av Marstrand. I helgen säkrade han sin fjärde raka seger i Stena Match Cup Sweden, vilket är rekord.
– Det är helt sjukt och jäkligt häftigt, säger seglaren.

Petteri Forsell är tillbaka på fotbollsplanen. I dag startar han mot Ilves.

Åland United spelade 0–0 borta mot serieledaren PK-35.

Jonas och Daniel summerar öspelen på Jersey.

För första gången i år har hemmapubliken chansen att se Petteri Forsell på WHA:s fotbollsplan. Skadan är läkt och mittfältaren ingår i matchtruppen.
– Han har tränat på bra i veckan och ser allt rappare ut, säger IFK:s fystränare Kristoffer Weckström.

Långtidsskadade Ella Vanhanen har tränat på för fullt hela veckan och kommer att ingå i ÅU:s matchtrupp borta mot serieledande PK-35 i morgon.
– Eventuellt får hon starta. Inget beslut är dock taget, säger ÅU:s assisterande tränare Mikael Virta.

I mixed dubbel var Marina Donner vasare än Alice Liveridge men när de sen möttes i singelspelet var det Guernsey-spelaren som drog det längsta strået.

77 slag noterade åländska Emma Lindman på sin sista runda. Med det placerar hon sig slutligen som fyra i damernas tävling.

På hemmaplan 2009 tog Johan Pettersson Ålands första och enda guldmedalj i ett öspel. Men i dag slog han till igen tillsammans med Marina Donner när man tog hem guldet efter en rafflande final av mixed-spelet.

Det blir silver för Ålands fotbollsdamer. I finalen mot hemmaön Jersey kammade man noll.

Ålands volleybollherrar lyckades vinna sin bronsmatch mot Bermuda.

Volleydamerna blev utan medalj i öspelen. I bronsmatchen mot Menorca föll man med 3-1 i set.

Fler nyheter