En tidigt straff och ett sent mål fällde IFK Mariehamn i hemmapremiären i Ligacupen då FC Inter vann med 2–1.

De åländska öspelsdamerna i fotboll får möta idel brittiskt motstånd medan öspelsherrarna slipper motståndare med engelskt modersmål.
– En kul grupp, säger herrcoachen Johan Carlsson.

Trots att man var bara ett set ifrån att ta samtliga poäng med sig så fick JIK:s volleyherrar nöja sig med en poäng efter att ha förlorat i sista avgörande set.

Helgen har minst sagt gått IFK Mariehamns hockeyherrars väg. Under söndagen tog laget sin tredje raka seger på lika många dagar.

På lördagen fick de åländska idrottarna sina priser på den traditionella Idrottsgalan. IFK Mariehamns hockeyherrar tog hand om bragdmedaljen.
Här är alla övriga pristagare:

JIK:s volleydamer hade en rolig afton trots att serieledarna Rissne IF stod för motståndet när laget spelade sin första match i Vårettan. Slutresultatet blev övertygande 3-0 för JIK

IFK:s hockeyherrar har hittills efter lördagens match fått maximal utdelning. Både fredagens och lördagens respektive match har slutat i trepoängare.

IFK Mariehamn fick med sig en poäng från ligacuppremiären borta mot HIFK. Dever Orgill såg till att rädda en poäng till de grönvita.

IFK:s egen produkt Marc Nordqvist ska nästa månad på en veckas träning med den engelska championship-klubben Watfords U18-akademi.

Ulf Erikssons häst Qvintette fick en kanonstart på Vincennes i Paris, Frankrike då hon klarade voltstarten galant och gick upp i ledning. En ledning som höll enda till sista sväng men där tog soppan slut och den åländska hästen rasade i resultatlistorna.

I dag, 17.35 går startskottet i lopp 6 på Vincennes i Frankrike. Med i starten finns åländska hästen Qvintette som ska avsluta karriären med ett Frankrikeäventyr.

Blir Kopparbergs/Göteborg FC Annica Sjölunds sista klubb i karriären eller blir det en sista tid i Åland United. Just nu ser det ut som om den åländska landslagsstjärnan lägger skorna på hyllan och en återkomst till Ålands eget ligalag inte blir av.

IFK Mariehamn kommer att testa den spanska backen Ramon Soria Alonso md start 22 januari.

IFK Mariehamns Petteri Forsell får chansen från start i Finlands landslag som i kväll spelar träningsmatch mot Sverige.

Fler nyheter