<f"Geneva">Gottby, Elisabet Fellman, Jeppas Uppercut, Ålandstravet, häst, trav, tävling, rida

Jeppas Uppercut segrade på Solvalla

Första segern på över ett år.
Elisabet Fellman, Jeppas Uppercut, Ålandstravet, häst, trav, tävling, rida *** Local Caption *** @Normal:<f"Geneva">Gottby, Elisabet Fellman, Jeppas Uppercut, Ålandstravet, häst, trav, tävling, rida

Sexa – men fina slantar från Solvallafinal

Jeppas Uppercut sprang in 11.500 kronor för en sjätte plats från ett finallopp i Solvalla.
120621 , 12062021 , 20210612 , Trav , travbanan , hästsport , Elisabet Fellman-tränade Jeppas Uppercut vann med kusken Olli Koivunen

Åländsk travseger efter rejäl spurt

Åländska travaren Jeppas Uppercut sprang hem ett medeldistanslopp på Rommetravet på fredagen efter en rejäl spurt.
100721 , 10072021 , 20200710 , Trav , Ålandstravet , hästsport *** Local Caption *** @Bildtext:Trav, Ålandstravet, Twilight Angel och Jonas Rosenberg, Ålandspokalen.@Foto:Foto: Thomas Jonsson

En femteplacering som bäst på Solvalla

Fyra av fem hästar fick med sig pengar hem.
 *** Local Caption *** @Bildtext:Efter ett lopp längre bak i andraspår lyckades Barbro Carlsson spurta in Show Time som tvåa.@Normal:<@Foto>Foto: Sofia Södergårdh

Åländska hästar jagar fina pengar på Solvalla

Show Time gör upp om 100.000 kronor i förstapris.

Efterlängtad seger för Jeppas Uppercut

Efter sju raka placeringar var det äntligen dags.

Två placeringar på Solvalla

Jeppas Uppercut tvåa i Gävle

Har nu sprungit in 24.000 euro i karriären.

Jeppas Uppercut trea i V75-debuten

Tränaren: Det känns som en seger

Travsegrar på Romme och Gävle

Två åländska travhästar tog varsin seger på svenska banor under veckoslutet – Jeppas Uppercut på Romme och Maus på Gävletravet.

Upp och ner för de åländska stjärntravarna

Luftvägsinfektion stoppade Jeppas Uppercut – Jeppas Unplugged opererad i framknäna

Ny seger för Jeppas Uppercut

Efter två galopper är stjärnskottet tillbaka som vinnare.

Lyckad hemmadebut för Jeppas Uppercut

Två åländska vinnare då Ålandstravet arrangerade lunchtrav.

Jeppas Uppercut har gått på knock direkt

Fyraåringen har fått en flygande start på tävlingskarriären – nu laddar man för hemmadebut på Ålandstravet.