FBC Åland U vann mot Rosersberg Arlanda IBK U

11-4 mot Rosersb/Arla U innebär första segern för Åland U

Innebandy
Åland U har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 5 Uppland herr i innebandy, efter åtta spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Rosersb/Arla U, en match som Åland U vann med 11-4.

FBC Åland U släppte in fyra mål i tredje perioden – föll stort mot Rosersberg Arlanda U

Innebandy
Hemmalaget FBC Åland U var fortfarande med i matchen mot Rosersberg Arlanda U inför tredje perioden. Men där fick Rosersberg Arlanda U rejäl utdelning. Till slut blev det hela 2-8 (0-2, 2-2, 0-4) i matchen i division 5 Uppland herr i innebandy.

Storförlust när FBC Åland U föll mot Rosersberg Arlanda U i Ekilla Sporthall

Innebandy
FBC Åland U hade en riktigt tung match borta mot Rosersberg Arlanda U, och förlorade med hela 6-12 (1-3, 3-6, 2-3) i division 5 Uppland herr i innebandy.