HJK vann mot Ilves

HJK klart bättre än Ilves på Bolt Arena TN, Helsinki

Fotboll
Redan i första halvlek tog HJK greppet om hemmamatchen mot Ilves på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Nationella ligan i fotboll slutade 3-0.
HJK vann mot FC Honka

Seger för HJK efter tuff match mot FC Honka

Fotboll
HJK vann hemmamatchen mot FC Honka på lördagen. Detta trots att FC Honka knappade in på HJK:s halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i Nationella ligan slutade 2-1 till HJK.
HJK förlorade mot KuPS

Gabriella Cuevas och Aino Kröger målgörare när KuPS vann

Fotboll
2-0 (2-0) vann KuPS med på bortaplan mot HJK i Nationella ligan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Gabriella Cuevas och Aino Kröger.
Juha Tamminen

Åland Uniteds Jaleca Mariana Pereira och Pille Raadik sänkte HJK

Fotboll
Åland United vann borta mot HJK i Nationella ligan i fotboll med 2-0 (2-0). Jaleca Mariana Pereira och Pille Raadik gjorde ett mål var för Åland United.
HJK spelade lika mot PK-35 Vantaa

HJK och PK-35 Vantaa delade på poängen efter 1-1

Fotboll
Det blev delad pott när HJK tog emot PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).