FC Åland får en nygammal förstärkning lagom till slutspurten i herrtrean då anfallaren Jimmy Sundman vänder åter till klubben efter en kort sejour i Sverige.

Olivia Weuro satte två nya åländska rekord på kortbana vid GP-tävlingar i Esbo i helgen.

IFK Mariehamn förlorade bortamötet mot JJK med 0–1 och tappade i jakten på medalj och spel i Europa nästa säsong.

Tommy Wirtanen tar plats som högerback i IFK Mariehamns startelva i bortamötet mot JJK på måndagskvällen. Se hela elvan här under.

I bänkpress är det få i världen som kan mäta sig med Kenneth Sandvik. Åtminstone i Europa. Under söndagen tog han ett nytt EM-guld i paradgrenen.

IFK Mariehamns ishockeylag går som tåget i division 3 och inkasserade på söndagen säsongens sjätte seger. IFK vann hemmamatchen mot Ormsta med hela 11-1.

Boxaren Robert Helenius har nästa match inbokad. Britten Dillian Whyte står för motståndet i Cardiff den 28 oktober och på spel står WBC:s silverbälte.

IFK Mariehamns ishockeyherrar stötte på mer bekymmer än väntat mot HC Liljan i division 3 på lördagen. Slutresultatet blev till slut 7-5 och IFK är fortsatt obesegrade.

För andra året i rad sprang Fritjof Fagerlund hem segern i Kanonloppet. Bland damerna var det Karina Danielsson som tog sig i mål först.

 

IFK har inte haft någon lycka mot FC Lahti tidigare på säsongen. Men nu när det gäller som mest i kampen om platserna i Europa till nästa säsong var IFK som bäst, gjorde vad som krävdes och tog en skön revansch på toppkonkurrenten FC Lahti.

Marc Nordqvist får fortsatt förtroende mellan stolparna i IFK när man gästar FC Lahti i kväll. Här har ni startelvan.

I dag har en jury utsett nomineringarna till årets fotbollspriser. Priserna kommer att delas ut under IFK Mariehamns sista ligamatch för säsongen.

I defensiven har IFK Mariehamn lyckats hålla mer eller mindre samma spelare under flera år. Men till nästa säsong kan det bli stora ändringar då flera sitter på utgående kontrakt. En som letar ny klubb är landslagsspelaren Albin Granlund.

IFK Mariehamns hockeyherrar fortsätter att ta fullpoängare. I helgen besegrades Östervåla med 3–1 och Lidingö med 7–0 på bortaplan.

Fler nyheter