Som Ålandstidningen berättade i torsdags sitter Daniel Sjölund i en svår situation i IFK Norrköping där han får sparsamt med speltid. Om hans nuvarande klubb är öppen för en utlåning står IFK redo att förhandla.
Daniel Sjölund ville själv inte kommentera möjligheterna att flytta hem tidigare än väntat genom att bli lånad av IFK Mariehamn.

Kommentarer

Matti Janlöv och Göran Grannas sprang hem varsitt guld i FSOM-skogen i Esbo i helgen. Två äländska bronspengar genom Bjarne Erlandsson och i stafett blev det dessutom.

Robert Helenius besegrade vitryssen Yury Bykhautsou med samtliga domarsiffror i en sexrondersmatch i Nyslott på lördagskvällen.

Tabellettan Åland United åkte på sin största förlust den här säsongen när JyPK besegrade ålänningarna med 4–0 i Vaajakoski på lördagskvällen.

Anni Nylund tog FM-guld i 16-årsklassen över 400 meter på fredagskvällen.

Mariehamns Seglarförening gjorde som Åländska Segelsällskapet och tog en plats till Champions League-finalen efter en tionde plats i semifinalen i St Petersburg på måndagen.

I lördags arrangerades Bomarsund trailrun för fjärde året. Ålandstidningen var på plats och ovan kan du se Alice Åkerbloms bilder från loppet.

IFK Mariehamn tog en efterlängtad seger i bottenstriden under söndagen. 1–0 hemma mot SJK med tre nya spelare och ett stabilt försvarsspel som man inte visat på länge.

– Det känns fantastiskt, säger matchhjälten Amin Naziri.

Klöver All Over och kusken Rebecca Dahlén vann ett speedlopp över den något ovanliga distansen 1.140 meter på Rommetravet.

Med en säker 3–0-seger över Ilves inför rekordpublik är Åland United nya serieledare i damligan.

Andreas Söderströms sexårige valack Twilight Speed tog en imponerande seger på Gävletravet på torsdagskvällen.

Den offensiva mittfältaren Keaton Isaksson från PS Kemi förstärker IFK Mariehamns lag som den andra värvningen under sommarfönstret.

IFK Mariehamn dominerade den första halvleken och FC Lahti den andra. Med två sena mål åkte IFK Mariehamn på sin tolfte förlust för säsongen.

Hanna Wiss har kvalat till FM-final i längdhopp. Hett väder och ovana till trots hoppade sig hon in bland de tio bästa i kvalet med 5,85 meter.

Fler nyheter