Spelschemat planeras i detta nu för den lokala innebandyserien. Och det blir ett helt nytt upplägg där samtliga lag på herrsidan får spela minst 16 matcher och oavsett var man kommer i grundserien har man chansen att nå final. Även om vägen är lång.

Utav tolv lag var tre åländska. Två av dem fick kliva upp på prispallen när den första deltävlingen av finska seglingsligan avgjordes i Mariehamn.

Det satt hårt inne för Åland United när man besegrade tabelljumbon TiPS under söndag kväll.

Trots en bra match spelmässigt blev det ännu en förlust för IFK. Ett kontrande RoPS var betydligt effektivare än hemmalaget. I artikeln, som är öppen för alla, kan du se höjdpunkterna från matchen.

Det står 1-1 i halvtid mellan IFK och RoPS. Redan i den andra minuten tog grönvitt ledningen men efter det kvitterade gästerna.

TOVE var nästa lag att bita i gräset när man mötte FC Åland. Ett mål i vardera halvlek räckte för att ålänningarna skulle få åka hem med tre nya poäng.

IFK Mariehamn fick inte med sig någon päng från Helsingfors den här gången heller. Hemmalaget vann komfortabelt med 2-0

IFK ska försöka skrämma bort HJK-spöket i Helsingfors ännu en gång. Här är de elva spelare som får chansen från start.

ÅCF blev en svår nöt att knäcka för Jomala IK. Helgens bortamöte slutade i klar förlust.

FC Åland bjöd på en förkrossande seger i lördagens hemmaomgång av herrtrean mot SoVo i Markusböle.
Slutsiffrorna skrevs till hela 11–1.

Estland ställde mer eller mindre det bästa laget på benen mot Åland United. Men en det var ändå det åländska ligalaget som dominerade stort. I första halvlek åtminstone.

Som Ålandstidningen berättade i torsdags sitter Daniel Sjölund i en svår situation i IFK Norrköping där han får sparsamt med speltid. Om hans nuvarande klubb är öppen för en utlåning står IFK redo att förhandla.
Daniel Sjölund ville själv inte kommentera möjligheterna att flytta hem tidigare än väntat genom att bli lånad av IFK Mariehamn.

Tyskland, Brasilien – eller kanske Frankrike som världsmästare i herrfotboll. Ja, det är helt upp till dig att sia om utgången i årets slutspel i Ryssland i Ålandstidningens VM-tips. I potten finns 1.400 euro i presentkort till de som lyckas bäst.

0–2 i baken blev till 2–2 innan FC Inter kunde avgöra på straff då IFK Mariehamn föll tungt på lördagskvällen.

Fler nyheter