I går sparkade försäsongen i gång för regerande mästarna IFK Mariehamn. För Tommy Wirtanen blev det efter utdragna förhandlingar ytterligare en säsong och det är med spänning som han får träffa både nya och gamla lagkamrater.

Anton Lepola heter IFK Mariehamnas reservmålvakt i matchen mot RoPS i kväll. Klubben tvingades nämligen snabbvärva SalPa-målvakten för resten av säsongen då övriga målvakter är skadade. Startelvan hittar du här under.

IFK-anfallaren Filip Hlúpik missar matchen i Rovaniemi på grund av en ljumskskada.

–  Han skadade sig på träning, säger assisterande tränaren Daniel Norrmén.

IFK Mariehamn har skrivit ett treårskontrakt med egna produkten Joel Karlström. Den 16-årige mittfältaren hade i somras ett sommarproffskontrakt med klubben.

Olivia Weuro satte två nya åländska rekord på kortbana vid GP-tävlingar i Esbo i helgen.

IFK Mariehamn förlorade bortamötet mot JJK med 0–1 och tappade i jakten på medalj och spel i Europa nästa säsong.

Tommy Wirtanen tar plats som högerback i IFK Mariehamns startelva i bortamötet mot JJK på måndagskvällen. Se hela elvan här under.

I bänkpress är det få i världen som kan mäta sig med Kenneth Sandvik. Åtminstone i Europa. Under söndagen tog han ett nytt EM-guld i paradgrenen.

IFK Mariehamns ishockeylag går som tåget i division 3 och inkasserade på söndagen säsongens sjätte seger. IFK vann hemmamatchen mot Ormsta med hela 11-1.

Boxaren Robert Helenius har nästa match inbokad. Britten Dillian Whyte står för motståndet i Cardiff den 28 oktober och på spel står WBC:s silverbälte.

IFK Mariehamns ishockeyherrar stötte på mer bekymmer än väntat mot HC Liljan i division 3 på lördagen. Slutresultatet blev till slut 7-5 och IFK är fortsatt obesegrade.

För andra året i rad sprang Fritjof Fagerlund hem segern i Kanonloppet. Bland damerna var det Karina Danielsson som tog sig i mål först.

 

IFK har inte haft någon lycka mot FC Lahti tidigare på säsongen. Men nu när det gäller som mest i kampen om platserna i Europa till nästa säsong var IFK som bäst, gjorde vad som krävdes och tog en skön revansch på toppkonkurrenten FC Lahti.

Marc Nordqvist får fortsatt förtroende mellan stolparna i IFK när man gästar FC Lahti i kväll. Här har ni startelvan.

Fler nyheter