IFK Mariehamn och HJK har dragit jämnt under de första 45 minuterna. Det är mållöst även om IFK har imponerat mera.

Åländska skidskytten Jenny Fellman slutade på en 91:a plats efter fyra straffrundor i lördagens sprinttävlingar i världscupen i slovenska Pokljuka och missar därmed söndagens jaktstart. Landslagskamraten Kaisa Mäkäräinen vann.

Med tio bommar skidade Jenny Fellman in på 101:a och näst sista plats i världscupdebuten i skidskytte i slovenska Pokljuka.

På torsdagseftermiddagen gör åländska skidskytten Jenny Fellman världscupdebut då 15 kilometer står på programmet i cuppremiären i Slovenien. Flera tv-kanaler sänder tävlingarna.

Efter säsongsavslutningen var det dags för IFK anno 2019 att samlas. Samtliga nyförvärv var på plats men också fyra obekanta ansikten.

Åland United ser ut att få ligans bästa försvarslinje. Det efter att man släppt sin så kallade lillajul-bomb: värvningen av Anna Westerlund.

Premiären av Alltrean slutade i moll för IFK Mariehamns ishockeyherrar. Spånga IS avgick med en 5–9-seger efter att bland annat ha ryckt i den andra perioden med fyra mål på tio minuter.

Styrelseval och stipendier till årets idrottare stod på schemat under ÅID:s höstmöte i torsdags.

IFK Mariehamn hann sent på torsdagen presentera en ny spelare. Det blev Riku Sjöroos som det ryktats om ett tag.

Tidigt på torsdag morgon meddelade Åland United att man skrivit kontrakt med Monica Hagström, 18 år och senast i Umeå IK.

Djurgårdens IF:s vd Henrik Berggren sade upp sig och Stockholmsklubben sökte då en ersättare. Ett namn som var på tapeten var IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson.
– Jag har hört ryktet och det är kul, men ingen har varit i kontakt med mig, säger IFK-basen själv.

Se Robert Janssons bildspel från sista deltävlingen av seriesimmet i Mariebad.

Ålands Simförening säkrade segern i seriesim på lördagen i den sista omgången i hemmahallen Mariebad. Norrtälje IK stod för motståndet denna helg men de unga åländska simmarna kunde defilera hem segern i division 4.

IFK:s egna produkt Petter Hemming har tecknat ett nytt avtal med IFK.

Fler nyheter