Hela denna sida är en annons

”Det ska vara ordning och reda där jag handlar”

Ägarkunden Christer Lindström är en kritisk kund som inte handlar var som helst. Lindström har varit ägarkund i över ett år och är en stor förespråkare av ägarkundskap. Är man en prismedveten pensionär är Bonus ett stort plus: man får tillbaka en del av det man lägger ut på mat- och bensinuppköp.

Som pensionerad köpman är Mariehamnbon Christer Lindström en kritisk kund. Köpman var han rentutav i tredje generationen: hans farfar grundade butik år 1902 och efter honom tog Lindströms pappa över, sedan Lindström själv. Butiken var i gång ända till år 1993. På grund av att han själv vet hur det är att driva butik, ställer han också vissa krav på matbutiker. Han handlar inte var som helst.

- Det ska vara ordning och reda i butiken och varorna ska vara fräscha, säger han.

Lindström anser att Varuboden på Åland uppfyller dessa krav och det är en stor orsak till att han är ägarkund. Den andra anledningen stavas B-o-n-u-s.

- Som pensionär får man vara ganska prismedveten och S-market har bra priser. Bonus är också en stor anledning till att jag är ägarkund, jag får omkring 200-250 euro i Bonus per år vilket är mycket pengar. Varför kasta pengar i sjön då du kan få dem in på ditt konto i stället?

Lindström är en stor förespråkare av ägarkundskap och har också värvat mången bekant att bli ägarkund. Nackdelen tycker han är att det kostar en del då man blir medlem.

- Avgiften på 100 euro är visserligen mycket, men man behöver inte betala hela summan på en gång.

Förutom att han handlar på S-market tankar han på ABC-stationen och i S-mobil-applikationen följer han med sin Bonus samt kollar de senaste erbjudandena.

- Mina kvitton sparas också i S-mobilen, vilket är bra.

När Bonusen trillar in på kontot gör han inget speciellt, utan använder summan till matuppköp.

För tillfället får man här på Åland Bonus från S-market-butikerna, ABC-stationen samt vår samarbetspartner Ålandshotels. Om du fick välja – vilka andra ställen skulle du få Bonus ifrån? Vem borde vi samarbeta med lokalt?

- Jag tycker att det vore bra om ni samarbetade med någon optiker. Att få Bonus på flygresor skulle inte vara fel det heller.

Ägarkundsprofil
Namn: Christer Lindström
Familj: Fru (barnen utflugna), två personer i hushållet
Bor: Mariehamn
Månatlig matbudget: cirka 400 euro per månad
 

S-marketAnnons

"Med Bonus betalar vi sommarsemestern"

För en storfamilj med växande barn är priset avgörande. Familjen Mattson handlar i S-market för att de tycker att det är det förmånligaste alternativet på Åland. Som ägarkunder får de dessutom Bonus på sina uppköp och för den slanten åker de på sommarsemester.

S-marketAnnons

Bank och butik under S-amma tak

Hur länge har din bank öppet? Med S-kortet kan du lyfta pengar från tidig morgon till sen kväll och göra andra bankärenden till klockan 18 både vardag och lördag. Din samlade S-bonus använder du till vad du vill – och i vilken butik du vill.