Hela denna sida är en annons

"Med Bonus betalar vi sommarsemestern"

För en storfamilj med växande barn är priset avgörande. Familjen Mattson handlar i S-market för att de tycker att det är det förmånligaste alternativet på Åland. Som ägarkunder får de dessutom Bonus på sina uppköp och för den slanten åker de på sommarsemester.

Med fyra växande barn i åldern 7, 9, 13 och 15 år är mat en stor utgift hos familjen Mattson.
- Vi handlar för cirka 1300-1500 euro varje månad. Därför avgör priset var vi handlar. Det är stor skillnad på var man handlar, säger mamma Lynn.
Mattsons har varit ägarkunder i cirka tre år. Att bli ägarkunder är något de inte behövt ångra.
- Vi pratar bara gott om det. Är man en stor familj så är det jättebra och vi rekommenderar verkligen det åt alla större barnfamiljer.
Varje månad får Mattsons precis som alla andra ägarkunder Bonus på sina uppköp. För en storfamilj som handlar för stora summor blir det en rätt nätt summa.
- Bonus är verkligen ett bra system, framför allt eftersom det faktiskt är pengar man får. Det är ett sorts ofrivilligt sparande varje månad man inte ens märker av. Man måste ju ändå handla mat och så här får man lite tillbaka. Pengarna man sparar ihop kan man sedan plocka ut vid behov.

Bonus blir resekassa
Mattsons shoppar inte upp Bonusen.
- Vi sparar Bonusen och så plockar vi ut den till sommarsemestern. Det blir cirka 60-80 euro per månad så på ett år blir det en hel del.
Lynn Mattson tycker att de får det de behöver på S-market Godby men en sak önskar hon att det fanns.
- Köttdisk saknar jag, det är synd att inte det finns. Annars är vi nöjda, här i Godby är det inte så mycket folk, vilket är skönt.
För tillfället får man här på Åland Bonus från S-market-butikerna, ABC-stationen samt vår samarbetspartner Ålandshotels. Om du fick välja – vilka andra ställen skulle du få Bonus ifrån? Vem borde vi samarbeta med lokalt?
- Det vore fint om man kunde få Bonus hos optikern eller om ni samarbetade med någon sportbutik, avslutar Thomas och Lynn.

Ägarkunds­­profil
Namn: Lynn och Thomas Mattson.
Familj: Sex personer, fyra barn (15, 13, 9 och 7)
Bor: Finström
Månatlig matbudget: 1300-1500 euro

S-marketAnnons

”Det ska vara ordning och reda där jag handlar”

Ägarkunden Christer Lindström är en kritisk kund som inte handlar var som helst. Lindström har varit ägarkund i över ett år och är en stor förespråkare av ägarkundskap. Är man en prismedveten pensionär är Bonus ett stort plus: man får tillbaka en del av det man lägger ut på mat- och bensinuppköp.

S-marketAnnons

Bank och butik under S-amma tak

Hur länge har din bank öppet? Med S-kortet kan du lyfta pengar från tidig morgon till sen kväll och göra andra bankärenden till klockan 18 både vardag och lördag. Din samlade S-bonus använder du till vad du vill – och i vilken butik du vill.