Natten till tisdagen inträffade två rådjursolyckor i Jomala. Ingen person skadades i krockarna.

Polisen fick under måndagskvällen in anmälan om bråk mellan två personer i en lägenhet i Mariehamn. Polisen skjutsade hem den ena personen och därmed var problemet löst.

Under dagens alkokontroll i Mariehamn och Jomala noterade polisen att flera fordon hade bristande belysning. Polisen uppmanar därför alla förare att kontrollera lyktorna.

I söndags grep polisen en efterlyst person i Mariehamn. Förundersökningen pågår.

Tidigt på söndag morgon fick polisen ta emot en anmälan om att det spelades hög musik från en parkerad bil i Mariehamn.

Föglö FBK fick assistera med en sjuktransport till en helikopter under söndagseftermiddagen.

En ordnad brasa för att bränna rivningsvirke började brinna lite för mycket i Sund under söndagseftermiddagen.

Polisen kallades till en privat bostad i Jomala på lördagsförmiddagen. Orsaken var att en person uppträdde aggressivt.

Under lördagen gjordes en anmälan om en berusad person i en fastighet i Mariehamn. Personens allmäntillstånd väckte oro och ambulans tillkallades. Efter kontroll skjutsades personen hem. 

En bilförare misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter att föraren kört ett fordon i 80 kilometer i timmen på 50-väg. Föraren fick böter och ett tio dagar långt körförbud. Händelsen inträffade under lördagseftermiddagen.

Polisen kallades till Godby natten mellan fredag och lördag, eftersom det hade konstaterats att det varit inbrott i, eller gjorts åverkan på, en fastighet där. En anmälan om skadegörelse har upprättats och händelsen utreds vidare.

Natten mot lördag ingrep polisen när flera personer hamnade i handgemäng utanför en krog i Mariehamn. En person greps. Det uppdagades även straffbart bruk av narkotika, enligt polisen.

Som många säkert noterat flöt inte riktigt internettrafiken på som den brukar under torsdagseftermiddagen och fredagen.