En man hemmahörande utanför Åland påträffades i förvirrat tillstånd utanför centralsjukhuset i Mariehamn på tisdagen.

Polisen fick på söndagen avlägsna en person som befann sig utanför en lägenhetsdörr trots uppmaning från den boende att gå därifrån. Händelsen inträffade i Mariehamn.

En kollision med ett rådjur inträffade på söndagen i Saltvik. Ingen person skadades.

En person är misstänkt för rattfylleri efter att ha kört bil med en promillehalt på 0,73. Bilföraren stoppades i en nykterhetskontroll på Lemlandsvägen i Mariehamn.

Polisen grep på söndagsmorgonen en efterlyst person som kom med ett kryssningsfartyg till Åland. Personen var efterlyst av tingsrätten i Uleåborg efter att inte ha infunnit sig till en rättegång.

En person körde under lördagen 22 kilometer per timme för fort på 90-vägen vid Svinryggen i Jomala. Föraren delgavs tio dagsböter på platsen och ska även betala en brottsofferavgift på 40 euro.

Natten mellan lördag och söndag kallades polisen till ett apotek i Mariehamn där en person försökte bryta sig in.

En brand utbröt i en lägenhet i gruppboendet Maskrosen i Godby vid 17-tiden på lördagen.

Den ordinarie vajerfärjan F-123 mellan Prästö och Töftö tas ur trafik vid middagstid i morgon söndag. Färjan ska på översyn och är åter i trafik den 2–3 december.

Polisen fick natten till lördagen hjälpa en berusad person som inte kunde ta sig hem på egen hand.

Ett slagsmål bröt ut på Nygatan i Mariehamn efter krogstängning natten mot lördag. Ordningsmän och polis lyckades avstyra bråket innan några skador uppstod. Ingen anmälan upprättades.

Ett avvikande körsätt på Hammarlandsvägen i Hammarland gjorde att en person fattade misstankar och kontaktade polisen.

Polisen påträffade under fredagen en person som tidigare under dagen åkt fast misstänkt för rattfylleri. Personen satt nu i ett stillastående fordon, och polisen hindrade personen från att köra.

En byggnadsarbetare utlöste på fredagskvällen larmet till en lokal i Mariehamn.