På sträckan mellan Töftö färjfäste och Vårdöbron utförs stabiliseringsfräsning och beläggningsarbeten den 26 augusti-6 september. Sträckan är 2,5 kilometer lång.

POLIS Under natten till torsdagen hade Ålands polismyndighet det tämligen lugnt. Enligt tema övervakades hastigheter och alla bilister som mötte polisen körde lagenligt.

POLIS En brottsanmälan om skadegörelse har upprättats efter ett gäng unga människor hade orsakat oväsen och osämja på landsbygden. Polisen kallades till platsen och uppdraget gick lugnt till.

Natten till måndagen mottog Ålands sjöräddningssällskap ett larm om en liten båt som drev på Lumparn. Tretton minuter efter larmet avgick Rescue Krickan från Långnäs med kurs mot den lilla båten.

Under söndagen fick en förare tio dagars körförbud och 22 dagsböter efter att ha kört i 88 kilometer i timmen på 50-sträcka. Detta skedde på Nya Godbyvägen i Mariehamn. 

Polisen rapporterar om skadegöresel på Övernäs skola.

Under söndagen ringde en person till polisen och berättade att han satt inlåst på ett grönområde i Mariehamn. Polisen åkte ut och det visade sig stämma. Patrullen uppmanade personen att klättra ut, vilket löste problemet. 

Östra och Västra Saltviks frivilliga brandkårer ryckte vid 7-tiden på söndagsmorgonen ut till Sunnanberg vårdhem i Kvarnbo.
– Rostande av bröd utlöste larmet. Kårerna återställde larmet och lämnade platsen, säger räddningschef Karl Nordlund.

140 euro blev böterna för den förare som under lördagen körde för hårt på Österleden i Mariehamn.
Det meddelar polisen i ett pressmeddelande.

Enbart nyktra förare, totalt 46 stycken, blåste i polisens kontroll på Sundsvägen under lördagen.
Resultatet meddelas i ett pressmeddelande.

Samtliga 50 förare som under lördagen genomgick polisens alkotest på Östernäsvägen i Mariehamn var nyktra. Det meddelas i ett pressmeddelande.

Åbo hovrätt ger inget tillstånd för fortsatt handläggning av tvisten mellan ett åländskt måleriföretag och en åländsk grossist. Det meddelas i ett beslut under fredagen.

I morgon simmar några av Ålandsbankens medarbetare för att uppmärksamma Östersjön.