Polisen upprättade under fredagskvällen en blåskontroll längs med lemlandsvägen.

Polisen kallades under fredagsnatten till en adress i Mariehamn efter larm om en pågående fordonsstöld.

Polisen stannade under fredagsnatten en bil i Mariehamn för kontroll.

På grund av underhållsarbeten på Askörsbron i Brändö vecka 47–48 kan väntetider på max tio minuter förekomma. Det informerar landskapsregeringen.

Med anledning av att landskapsregeringen informerar om kommunindelningsutredningen på Kumlinge på söndag, den 18 november, har några extra färjturer satts in mellan Kumlinge och Enklinge.

Viking Lines styrelse har utsett vice vd Peter Hellgren till vd Jan Hanses ersättare. Detta med anledning av att vice vd och vd:s ersättare Andreas Remmer har sagt upp sig. Processen med att hitta hans efterträdare fortgår.

POLIS Polisen stoppade en personbil i centrala Mariehamn på torsdagen och föraren fick blåsa men alkometern gav inget utslag. Däremot gav polisens narkotikatest utslag för amfetamin.

POLIS I onsdag påträffades en efterlyst person i Mariehamn.

POLIS Flera bilförare åkte på böter när polisen kontrollerade trafiken under onsdagen. På Nya Godbyvägen i Jomala mötte polispatrullen på onsdagen en bil som framfördes i 115 km/h där det är 90.

Den stulna flakbilen av märket Toyota som polisen efterlyste i tisdags kväll är nu återfunnen.

Polisen grep natten mot onsdag en berusad person som störde på stadens gator och krogar. Mannen uppges även ha varit inne i en restaurang och stulit alkohol, enligt polisen.

Natten mellan tisdag och onsdag sökte polisen efter ett skadat rådjur som enligt en anmälan gick mellan gårdstomter i Västernäs. Inget skadat rådjur kunde dock påträffas.

En lastbil körde vid 13-tiden av Godbyvägen i Dalkarby. Lastbilen välte och lade sig på sidan i diket.